Бомба: Мръсните тайни на Преслава лъснаха! (виж кои мъже са я минали само за година)

Бомба: Мръсните тайни на Преслава лъснаха! (виж кои мъже са я минали само за година)
5 (100%) 1 vote

Преслава продължава да скандализира и да го раздава мъжемелачка!

Страшна мъжемелачка се оказа пайнерката Преслава. Добричлийката няма сериозно гадже от години, когато беше двойка с Жоро Бирмата. Липсата на истинска връзка обаче не я кротна, а я превърна в истински хищник.

Само за година време Преслава успя да изръшка цели шестима мъже, повечето от които, разбира се, известни. Няма как да не поставим на първо място Фики Стораро, с когото Преси си ляга от две години насам и още мачкат чаршафите, когато са свободни.

Преслава

Преслава успя да овършее сума ти мачовци в рамките на година

Връзката й със Станимир Гъмов стана всеобщо достояние, докато беше във Вип Брадър, а и месеци след това. Преслава обаче не беше вярна на Гъмов, тъй като докато той си мислеше, че са заедно, тя правеше джиджи-биджи с 24-годишния скандален бизнесмен Недко Сланината.

Щом влезе в предаването „Като две капки вода“, Петя моментално фиксира мечтата на половин женска България Калин Врачански и не пропусна да вкара и в неговата врата.

Шоуто на Маги Халваджиян се оказа доста успешно за любовния живот на певицата, която след Врачански имаше креватна забежка и с колегата си Орлин Павлов. Последният обаче не си пада особено по чалга диви, заради което оправил Преси едва няколко пъти и й показал червения картон.

Не на последно място Преслава се отчете и при вратаря Ники Михайлов, който освен със скандалните си афери с чалгаджийки, май не е известен с нищо друго в последно време.

Въпросът е кой е на ред оттук нататък, тъй като Преси е известна с това, че бързо й омръзва и трудно се задържа на едно място. Сигурни сме, че новата й тръпка ще излезе наяве в скоро време, а дотогава на Фики лагерите да са му здрави!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар