И Антон Хекимян аут от „Тази сутрин”

И Антон Хекимян аут от „Тази сутрин”
5 (100%) 1 vote

Титулярният водещ на сутрешния блок излиза в отпуск

И водещият на „Тази сутрин” по Би Ти Ви – Антон Хекимян е аут от предаването.

Истината е, че след броени дни Антон Хекимян излиза в отпуск и мястото му на водещ в сутрешния блок ще бъде заето от един от тримата негови колеги.
За мястото му се борят Биляна Гавазова, която след като се върна на работа след майчинство, се оказа, че е изгубила позицията си на водеща, братът на Ани Цолова – Стоян Георгиев и Мария Цънцарова.

Антон Хекимян

Титулярният водещ на сутрешния блок излиза в отпуск

Тримата служители на Би Ти Ви ще направят опит да разчупят летните сутрини всеки делничен ден, докато Антон Хекимян отново се завърне на работното си място, отбелязва „Стандарт”.
За 5 август е планирана премиерата на българския сериал Играчи с гост звезди Алекси Сокачев, Емил Костадинов и Орлин Павлов.

Рокади се забелязват и в ефира на Нова тв. Докато през последните две седмици Ани Цолова водеше сутрешния блок на медията в компанията на различни гост-водещи, то от началото на седмицата тя липсва от ефира, пише Блиц.
За сметка на това пък Виктор Николаев се върна на работа освежен и зареден с нови сили.

За разлика от екранния си партньор за момента той води сам сутрешния блок и цялата тежест на предаването пада върху неговите плещи. Според запознати не е изключено сам да е пожелал да води без партньор за времето на отсъствието на Ани Цолова, следвайки примера на Антон Хекимян.
Може пък да се надява през това време да блесне и ръководството да му постави толкова висока оценка, че да му повери изцяло предаването и занапред.

Рокадите в телевизиите не са от вчера, тях винаги ги е имало и ще ги има. Очаква се след края на летния сезон и с началото на новия телевизионен сезон да има и още рокади не само по отношение на водещи, а и на предавания. Някои ще бъдат свалени от ефир и на тяхно място ще стартират нови.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар