Миналото на Лора Караджова я удари като бумеранг!

Миналото на Лора Караджова я удари като бумеранг!
5 (100%) 1 vote

Лора Караджова паряса малката си щерка, за да обикаля кръчмите!

Лора Караджова не спира да се кълчи по кръчмите. Щерката на Данчо Караджов заряза малката Алиса и тръгна да пее по заведенията.

Палавата певица има по четири участия на седмица и вилнее по курортите на Черноморието.

Лора Караджова

Лора Караджова пак го удари през просото, не спира да обикаля кръчмите

Певицата не може да стои мирно в къщи и да се отдаде изцяло на майчинството си. Тя стана майка преди две години и сега отново кариерата й е на първо място.

Цяло лято изпълнителката ще извива глас по морето, а бабите и дядовците й ще имат грижата по отглеждането на малката й сладурана.

Алиса била на морската вила с родителите на Лора, но майка й не съжалява, че не прекарва много време с малката си дъщеричка.

Ситуацията не изненадва никого. Тя се върна само месец на сцената, след като роди, но и бременна до петия месец не слезе от нея.

От страх да не загуби позиции, тя не си позволи дълго майчинство и се върна веднага, щом спря да кърми. Дори веднага си върна и перфектната си форма.

Певицата оправдава желанието си да излиза по участия с това, че не иска да бъде обсебваща майка, която да задушава любимите същества с внимание.

Лора Караджова била доволна, че нейният Валентин Славов, баща на детето й не бил от ревнивите. Той много добре разбирал естеството на работата й и не й се пречкал, защото сам имал своите проекти, които да развива.

Когато идвал на нейните участия тогава пеела, сякаш света не съществувал и те били само двамата, признава си ексцентричната изпълнителка.

„През цялото време пея и не усещам как минава времето. Когато го гледам се успокоявам и не спирам да си повтарям каква щастливка съм”, развълнувано признава Лора.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар