Лъсна скандалната истина за Преслава: Ето защо колежките й я мразят

Лъсна скандалната истина за Преслава: Ето защо колежките й я мразят
4 (80%) 1 vote

Скандалната истина за Преслава лъсна в пълния си блясък

Скандалната истина за Преслава вече е разкрита. След разкритията на очевидец стана ясно пайнерката е най-мразената в гилдията.

Сервитьорка от Слънчев бряг направи потресаващи разкрития за Преслава. Дамата, пожелала да остане анонимна, сподели пред Хот арена, че пайнерката оставя телефонния си номер на богати мъже, посещаващи заведението. Това не е единственият случай, в който сервитьорката става свидетел на нещо подобно.

Преди няколко дни пайнерката имала участие в заведение в курорта. В продължение на 20 минути тя пяла на ушенце на един от най-богатите мъже в заведението. След това Преси написалата телефонния си номер на салфетка и го дала на господина. Добричлийка помолила една от цветарките за червена роза, след което я хвърлила на масата на господина, разкрива свидетелката.

Преслава1

Преслава се предлага на богати мъже

В гилдията коментират, че именно скандалното поведение на Преслава е причината колежките й да я мразят. Амбициозната добричлийка налита на мъжете на колежките си.

Както се предлага на богатите мъже в заведения, така постъпва и с приятелките си – омъква им мъжете под носа, коментират възмутени колежки на брюнетката. Такъв е случаят с Емануела. Двете бяха неразделни, но след опита на Преси да й отнеме любимия, всичко между тях приключи.

Преслава имаше връзка и с мъжа на още една от колежките си. Емилия също си изпати от нея. Публична тайна е, че Коко Диев изживя бурна любовна афера с певицата от Добрич. Според клюките Преси е премахнала плода от греховната им любов. Твърди се, че изпълнителката е правила аборт от него в една от най-добрите клиники по гинекология  Солун.

Според запознати Преслава има не малка заслуга за паник атаките на Емилия. Половинката на Коко Динев не премълча, че знае за аферата на колежката си със съпруга й.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар