Официално от „Пирогов“: Ето какво е състоянието на Цвети Стоянова

0

От „Пирогов“ направиха официално изявление за състоянието на Цвети Стоянова

Вече втори месец златното ни момиче Цвети Стоянова, която скочи от шестия етаж, е в реанимацията на „Пирогов“. В първите дни след инцидента от болничното заведение ежедневно даваха изявления за състоянито на грацията. През последните няколко седмици информацията от специалистите е оскъдна.

Но за сметка на това в медиите се появиха твърдения, че гимнастичката ще бъде изписана по месец. Появиха се дори слухове, че тя е проговорила и е коментирала случилото се с брат си. Точно поради тази причина от болничното заведение избягват изявления по случая.

Специалистите в „Пирогов“ са възмутени от спекулациите около състоянието на Цвети Стоянова. Те са предпазливи по отношение на информацията за здравословното състояние на гимнастичката. От пресцентъра на болничното заведение заявиха, че не дават ежедневна информация дори на близките на грацията, защото след това се спекулира с нея.

Състоянието й остава тежко, споделят от „Пирогов“. Твърденията, че тя ще бъде изписана до месец определят като несериозни. Опровергават и появилата се информация, че красавицата е проговорила, пише Хот арена, позовавайки се на „Телеграф“.

Цветелина Стоянова
Състоянието на Цветелина Стоянова остава критично

До този момент на Цвети са направени две операции. Макар и успешни, опасността за нея остава. Основен проблем е травмата на белия дроб, който създава дихателни проблеми. Дишането на грацията продължава да се поддържа чрез апаратура.

Ина Ананиева първа сподели, че Цвети говори. Тя разкри, че докато е била в стаята на грацията й поискала вода. Илиана Раева също потвърди, че информацията, че гимнастичката е контактна.

Лекарите от „Пирогов“ коментират тази информация като спекулация. Те допълват, че е невъзможно интубиран пациент да говори, пише Хот арена, позовавайки се на „Телеграф“.

Причините за фаталния скок на Цвети Стоянова остават неясни и до днес, въпреки множеството спекулации по този повод.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.