Защо закопчаха щерката на Митьо Очите?

0

Освен щерката и бъдещият зет на Митьо Очите са задържани и десет таксиметрови шофьори

24-годишната наследница на Митьо Очите – Станислава Желязкова, бе задържана от органите на реда.

Заедно с нея е бил задържан и 27-годишният й приятел Велислав Попов.
Двамата са били арестувани при строго секретна операция, проведена късно снощи.

Освен щерката и бъдещият зет на Митьо Очите са задържани и десет таксиметрови шофьори от таксиметровата фирма на несебърския наркобос – „Такси 1”.
Припомняме, че именно дъщерята на Митьо Очите е управител на таксиметровата фирма, а в дейността й помага и приятелят й Велислав.

Митьо Очите
Освен щерката и бъдещият зет на Митьо Очите са задържани и десет таксиметрови шофьори
Снимка: Флагман

Той бе посочен като един от главните виновници за престрелката във „4 you” на 8 юни в Слънчев бряг, тъй като според информацията се скарал с хората на Божидар Кузманов-Кравата ден преди мелето.
Друга информация пък сочи, че човек от ръководството на фирмата е разполагал с донос, според който днес ще бъдат разпитани поетапно всички служители на фирмата.
Разпитите ще бъдат проведени в Районното управление на полицията в Слънчев бряг, пише Флагман.бг.

Така всички служители били привикани предварително и им било наредено как да се държат по време на разпитите.
Във времето между 8.30 и 10.30 са били претърсени домовете на всички задържани таксиметрови шофьори, тъй като полицейските власти разполагали с информация, според която въпросните се занимавали не само с превоз на пътници, а и с доставка на момичета и разпространение на забранени вещества.

Припомняме, че вчера медиите излязоха с информация, че следователят Иван Христов е бил заподозрян в покровителство над Митьо Очите.
В Слънчев бряг продължават акциите на правоприлагащите органи, свързани с конкретни нарушения и не е изключено да бъде установено определено престъпление, стана ясно от думите на главния секретар на МВР Георги Костов.

Срещу следователя Иван Христов е било повдигнато обвинение за използване на служебно положение с цел незаконно придобиване на облаги.
Той е бил отстранен от длъжност с предложение на главния прокурор на Република България Сотир Цацаров и на Висшия съдебен съвет, пише vsekiden.com.

Според последната информация дъщерята и бъдещият зет на Митьо Очите са били освободени, пише Блиц.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.