Параноя обзе Преслава

Параноя обзе Преслава
5 (100%) 1 vote

Преслава обзета от параноя

Преслава е обзета от параноя. Изпълнителката отдавна се оплаква от луди фенове, които я преследват. Очевидци коментират, че неведнъж се е случвало преди или след участие да се засече с някой от антифеновете си. Нахалниците често преминават границата на благоприличието. Не са единица случаите, в които Преси дори е била заплашвана.

Антифеновете й не просто сипели обиди по неин адрес, но и заплашвали, че ще направят публично достояние компрометиращи факти за нея. Всеки път, когато се случи нещо подобно, добричлийката е много разстроена. Необходими са й часове, за да се свести, коментират приближени до нея.

За да избегне подобни неприятни ситуации пайнерката се е подсигурила със солидна охрана. Тя харчи най-малко по 8 хиляди лева месечно, за да се чувства спокойна по време на участие.

През последните няколко месеца Преси е обзета от параноя, коментират близките й. След няколко неприятни случки с антифеновете й тя не е на себе си. Изпитва невероятен страх при мисълта, че отива на място, където има много хора. Добричлийка се е подсигурила с десет гарда. На всеки един от тях плаща по 160 лв на вечер.

Преслава1

Преслава плаща по 8 000 лв за охрана всеки месец

Според мястото, където има участие, тя определя и колко човека ще я охраняват. В столицата се движи с най-много охранители. Няколко остават задължително пред заведението, в което има участие и следят за неканени гости. Гардовете на изпълнителката знаят много добре как изглеждат хората, които я притесняват.

Част от гардовете си Преслава разполага задължително и около сцената, на която пее.

Когато има участие в провинцията, над нея бдят едва два-трима телохранители. Тъй като за пътуванията извън столицата са за сметка на Преси и телохранителите искат по-висок хонорар, тя не може да си позволи да плати десет хонорара за една вечер, пише „Всеки ден“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар