Ким Кардашиян смая света: С тази диета свалих 32 килограма, щастлива съм!

Ким Кардашиян смая света: С тази диета свалих 32 килограма, щастлива съм!
5 (100%) 1 vote

Ким Кардашиян има нова цел в живота и тя е да се вталява!

Скандалната и провокативна Ким Кардашиян не спира да удивява света с едно или с друго. Този път манията й е на темата отслабване – още повече, че след раждането тялото й беше заприличало на това на малко слонче.

Днес обаче Ким Кардашиян се похвали колко горда е със себе си и с постижението си. А то е да свали рекордните 32 килограма за малко повече от половин година. Което само по себе си е цяло чудо, тъй като тук няма никаква намеса на пластичните хирурзи.

Ким Кардашиян

Ким Кирдашиян лудна по отслабването и постигна истинско чудо с тази диета

Ким Кардашиян разкри, че е отслабнала драстично и се чувства повече от прекрасно, благодарение на диетата на Аткинс. А тя се състои в приема на протеини и тоталното изключване на въглехидрати и мазнини от менюто ни.

При диетата на Аткинс се приемат само зеленчуци и пилешко месо, или по-рядко риба. Дори плодовете не са позволени, защото ще попречат на крайните резултати, обяснява и Ким Кардашиян.

„Не знам за останалите, но на мен лично тази диета ми подейства невероятно добре. Визията ми се промени коренно, но не само отслабнах, но и лицето ми се изчисти, а косата и кожата ми станаха още по-блестящи и здрави. Разбира се, съчетавах това хранене с редовен и ежедневен фитнес. Без него нищо нямаше да се получи“, твърди звездата.

Ким ставала сутрин рано, още в шест часа и започвала да спортува с личния си инструктор. След което будела децата и се захващала с ежедневните си занимания.

Трябва да отбележим обаче, че въпросната диета на Аткинс има колкото привърженици, толкова и бесни противници. В много страни по света десетки и дори стотици хора изреваха от чудовищните последици от това хранене, което при някои дори доведе до необратими поражения на здравето.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар