Факт: Галена е анорексичка, семейството й в шок! (ето защо се докара дотам)

Факт: Галена е анорексичка, семейството й в шок! (ето защо се докара дотам)
5 (100%) 1 vote

Галена втрещи всички с вида си, състоянието й е плашещо!

Чаровницата Галена вече не прилича на себе си. От доскоро красивата и знойна мадама, не е останало нищо друго, освен силикона й. Очевидци, видели певицата по бански на плажа разкриха, че са останали потресени и силно изплашени от гледката.

„Галена не е Галена. Това е нещо страшно. Тялото й е само кокали и кожа, а ако не беше силиконът, направо щяха да я приберат в клиника. Та тя отдавна е супер слаба, а продължава да не яде. През цялото време, докато беше на плажа, а после я видяхме и в хотела, не се докосна до нищо друго, освен минерална вода“, разказват източниците.

Галена

Галена изплаши всички, превръща се в тотална анорексичка заради Преслава

Близките на певицата и особено половинката й Галин били полудели от притеснение и се чудели какво да направят, за да й налеят разум в главата. Защото всички знаят, че анорексията се появява и развива предимно на психическа основа.

Близки до обкръжението на пайнерката разкриха и евентуалната причина за това Галена да спре да яде и да започне да изпитва дори отвращение към храната. И причината се казва Преслава.

От години Галена се конкурирала с Преслава и то не само в областта на музиката и клиповете, но и на визията. Когато Преси била в пълния си период, Галка се чувствала страшно спокойна и уверена в себе си.

След като добричлийката буквално се стопи обаче и дори заприлича на поредната болна от синдрома на Барби, благоверната на Галин тотално полудяла и се виждала все по-дебела и по-дебела.

„Не знаем дали Преслава не яде или спазва някаква супер здравословна диета, но поне изглежда здрава. За разлика от Галенчето, която плаши хората наред. Така и не разбраха тези жени, че кокалите не те правят нито по-красива, нито по-желана от мъжете“, коментират запознати.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар