Родилката Радина Кърджилова изумена от решението на Деян Донков!

Родилката Радина Кърджилова изумена от решението на Деян Донков!
5 (100%) 2 votes

Радина Кърджилова не можа да повярва на решението на Деян – той се превърна в заклет ценител на здравословния живот!

Деян Донков не спира да дава на жена си Радина Кърджилова само екологично чисти храни. Той твърди, че така и бебето им се храни здравословно.

Малкият Христо вече е на няколко седмици, но си личи, че е гледан правилно, по рецепта.

Радина Кърджилова

Деян Донков се вманиачи по Радина Кърджилова и бебето

Младата актриса с трепет обяснява, че таткото е този, който кара количката, а тя е навигатор по тесните софийски тротоари.

Вече знае къде има дупка, къде плочките „танцуват”, къде могат да се разминат само две колички. Те не дават да се правят селфита на малкия Христо и случайните минувачи, които са разпознали звездната двойка.

Влюбената двойка не желае на сина им да му викат на галено Ицо, а само Хрисо или Хрис. Малкият е кръстен на бащата на Радина-художника Христо Кърджилов.

Въпреки че семейство Кърджилови има и син, красивата актриса е тяхната слабост. Баща й се насълзил от умиление като разбрал, че внука му ще носи неговото име.

Но помощта идва от майката на Ради, както и от първата й братовчедка Гергана-дъщеря на сестрата на майка й. Нейните деца вече са поотраснали, но тя не е забравила още как да се грижи за бебе и съветва младата майка непрекъснато.

Радина вярва на нея, на майка си и на книгите, които е накупила за отглеждането на малкото човече. И резултатите не закъсняват. Бебето Христо, който е едва на три седмици, вече е наддал толкова, колкото трябва да тежи едно едномесечно бебе.

Но притесненията на Радина не спират от това дали има достатъчно кърма, дали го храни правилно и дали няма да проплаче точно в този момент.

Тя е решила по-късно да въведе вече ред в отглеждането му, но засега остава Христо да „изкомандва” кога е гладен или иска да спи. Затова е изцяло на негово разположение и дори си е включила телефона на вибрации.

Рождената дата на малкия Христо е особено знакова за младото семейство. Тогава, на 23 юни бе и предпремиерата на Деян Донков, на която постановка той е режисьор- „Раждането на Годо” в театър „Азарян”.

Именно в този момент получава съобщение, че се е родил втория му син. Той има вече един, 10-годишния Деян от връзката му с актрисата Анастасия Ингилизова.

Той, заедно с баща му отиват на изписването на малкия Христо и неговата майка. А бившата му жена и новата му са се сближили особено около бременността на Радина.

Деян Донков коренно се е променил и вече не е лошото момче. Той не спира да кръжи около двете си любими същества и да съветва жена си кои храни са най-полезни за нея и бебето.

„Деян винаги се е грижил за мен. Сега вече се грижи за нас, двамата”, не спира да го хвали майката на втория му син.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар