Нана Гладуиш смая с признанието си

Нана Гладуиш смая с признанието си
5 (100%) 1 vote

Тв водещата тормозела съпруга си Джонатан

Устатата тв водеща Нана Гладуиш, която напоследък се изявява като водеща на предаването „Съдебен спор” по Нова тв, смая всички с признанието си.

Нана Гладуши бе гост в предаването „Комбина”. Пред Лора Крумова и Галя Щърбева тя разкри, че в началото тормозила мъжа си.
Не си представяйте физически тормоз. Става дума за различията в културата на хранене.

Докато Нана Гладуиш типично по български обожава чушки с яйце и сирене, то съпругът й, който е англичанин недоумява как така от тези три продукта всеки, от които е прекрасен поотделно може да се приготви такъв боклук.

Нана Гладуиш

Тв водещата тормозела съпруга си Джонатан

Нана обаче не отстъпвала и дълго време тормозила половинката си Джонатан, докато накрая не свикнал с голяма част от българските ястия.

Това разбира се, се случило още в самото начало на връзката им. Тв водещата сподели, че е срещнала много проблеми и докато го накара да хапне яйца по панагюрски.
Джонатан обаче й върна „комплимента” пред камерите на Нова тв и сподели, че тя пък на свой ред в началото отказвала категорично да хапне агнешко месо с джоджен и сладко.
Разбира се след толкова години съжителство и двамата са привикнали с чуждата кухня и вече не срещат такива проблеми.

Нана Гладуиш посочва, че компромисите винаги са от огромно значение, защото може би, ако и двамата бяха продължили да се инатят и да отказват да хапнат от храната на другия, връзката им нямаше да просъществува.
Така и не стана ясно дали Джонатан вече е свикнал с вкуса на типичните български ястия, но пък за сметка на това Нана Гладуиш не отрече, че вече хапва почти всички английски ястия със сладко, пише Блиц.

Това е още едно доказателство, че човек не трябва да твърди каквото и да било за нещо, което дори не е опитал. На пръв поглед вкусовете може да изглеждат много несъвместими, но действителността да е съвсем различна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар