Светослав Иванов разцепи ефира на Би Ти Ви (ВИДЕО)

Светослав Иванов разцепи ефира на Би Ти Ви (ВИДЕО)
4.33 (86.67%) 3 votes

Тв водещият определи случващото се като „Танцът на вещиците”

Водещият на неделното предаване „120 минути” по Би Ти Ви – Светослав Иванов, разцепи ефира на медията.

Светослав Иванов подчерта, че в поредния трагичен епизод на общия и сън, много хора ще се чудят как е възможно всичко това да е реалност.
Също като в „Магьосникът от Оз” торнадо вдига къщичката на малката Дороти, но въпреки страха си тя успява да си легне и да заспи дълбок сън като оставя вятъра да я отнесе към неизвестното.

Светослав Иванов

Тв водещият определи случващото се като „Танцът на вещиците”

Звучи ви някак… приказно, нали? Да, но за съжаление в реалния свят нещата никак не са приказни, защото нито имаме вълшебна страна, нито добър магьосник, който да ни избави от проблемните ситуации.
Според Светослав Иванов в действителността са останали само вещицата от Изтока и тази от Запада.

Той недоумява що за демокрация е тази, която обърква света до такава степен, че след като беше наложена с войни, успя да разпали и конфликти, които погубват всичко, в което някога сме вярвали.
Освен това в продължение на години Европа се опитваше да преследва сляпо американската мечта, която в действителност се оказа точно толкова празна, колкото и балон.

Светослав Иванов попита и какъв е този западен свят, който не спира да търгува с оръжие, подхранващо толкова много малки и големи конфликти, които сеят смърт в държавите, чиито граници бяха очертани от същите тези европейски сили преди по-малко от един век.

Белгия продължава търговията с оръжие, подпомагайки Саудитска Арабия. Същото прави и Германия, която пък продава още повече оръжие.
Франция пък на свой ред ще продаде смърт за 10 милиарда, а Брюксел продължава да сключва оръжейни договори, въпреки атентатите на летището.
Българското оръжие отдавна е на фронта в Сирия, а САЩ и Русия продават оръжие на всеки, който пожелае.

Може би за този сън всичко това е нормално, подчерта Светослав Иванов, но нормално ли е то в действителност?! В заключение Светослав Иванов определи целият този ад, който се случва около нас като „Танцът на вещиците”, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар