Надежда Нейнски със скандално разкритие за мълчанието си

Надежда Нейнски със скандално разкритие за мълчанието си
5 (100%) 1 vote

Посланикът ни в Турция изплака, че й е било забранено да говори за кървавия метеж

Българският посланик в Анкара – Надежда Нейнски направи скандално разкритие, свързано с мълчанието.

Оказва се, че Надежда Нейнски не е била в отпуск, а е била в Анталия с благотворителна цел.
Посланикът на България в Турция Надежда Нейнски най-накрая проговори за кървавия метеж в петъчната вечер.
Нещата около мистериозната случка с изчезването й най-накрая се изясниха.

Припомняме, че Надежда Нейнски предизвика истинска истерия в страната с мълчанието си. Тя не проговори нито по време на опита за преврат в Турция, нито в деня, след като ситуацията се нормализира. Тя бе потънала в неизвестност до следобедните часове на вчерашния ден.
Озадачени от мистериозното изчезване на Надежда Нейнски в момент, в който цялата отговорност за сигурността на българите в Турция пада върху плещите й останаха и нейните приятели и познати.

Надежда Нейнски

Посланикът ни в Турция изплака, че й е било забранено да говори за кървавия метеж

От „24 часа” успели най-накрая да се свържат с Недежда Нейнски, която върнала позвъняване. Тя дала обяснение за мълчанието си с думите, че спазва указанията на Министерство на външните работи и се съобразява с тях.
Според обясненията й още в първите минути след старта на преврата в Турция, министър Даниел Митов я предупредил да не дава каквито и да било изявления по случая.

След вчерашната извънредна среща при министър-председателя Бойко Борисов за ситуацията в южната ни съседка след опита за преврат, високопоставен представител на правителството обяснил, че от Министерство на външните работи обявили пред останалите членове на срещата, че Надежда Нейнски е в отпуск.

Това обяснение обаче нямало нищо общо с истината. Оказва се, че посланикът ни в Турция е пътувала за Анталия в петък на предварително планирано от доста време благотворително събитие на Фондация „Самуел Ето“.
Един от спонсорите на събитието, на което е трябвало да участва и турският държавен глава Ердоган, е организацията на успелите български изселници.

Именно поради тази причина Надежда Нейнски е имала предварително уговорена среща с градоначалника на Анталия, за да лобира за предоставяне на подходящо помещение, което да се ползва за нуждите на изселническата организация, пише vsekiden.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар