Борис Дали разкри цялата истина

Борис Дали разкри цялата истина
5 (100%) 1 vote

Фолк певецът не крие, че не би зарязал кариерата си за нищо на света

Фолк певецът Борис Дали по когото си пада всяка втора тийнейджърка разкри цялата истина.

Борис Дали е категоричен, че не би зарязал музикалната си кариера дори съпругата му да поиска подобно нещо.
Фолк идолът на мнозина от представителките на нежния пол разкрива, че е наследил любовта си към музиката от баща си, който е бил акордеонист.
Първите си стъпки в музикалния бранш той също е направил с акордеон, свирейки в самодеен танцов ансамбъл в родния си Бобов дол.

Борис Дали

Фолк певецът не крие, че не би зарязал кариерата си за нищо на света

С майката на децата му – Лили са заедно от 16 години.
Не крие, че най-ценното нещо за всеки един човек е свободата. Борис Дали споделя, че много би желал да прави това, което иска. Например днес не му се работи и се отдава на почивка, а утре му се купонясва и вдига луд купон, но за съжаление в живота му, нещата далеч не стоят по този начин.

От колегите е приятел с Константин, Емилия, Елена Паришева, Галена и разбира се Преслава. Споделя, че покрай турнетата всички те били една голяма група и допълва, че с тях се познава отдавна.
Споделя, че за времето, в което е в „Пайнер” е получавал доста изкусителни предложения от други музикални компании, но никога не ги е приемал, защото условията, които му предоставя сегашната компания го удовлетворяват изцяло.

Борис Дали посочва, че уважава абсолютно всичките си колеги, но не може да скрие, че чувства Преслава най-близка, тъй като с нея имат доста общи песни. С нея се запознал в комплекс „Приказките”. На същото място се запознал и с колежката си Галена.
Що се отнася до писанията в жълтите медии, че връзката им с Преслава не е само приятелска и професионална, Борис Дали се смее и посочва, че в тези медии се бълват какви ли не глупости.

Той обаче е категоричен, че с Преслава се обичат и уважават като колеги и я чувства изключително близка. Винаги е склонен да й помогне и се надява, че ако той има нужда от помощ, тя също ще се отзове, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар