Последни новини за Цвети Стоянова (Подробности за състоянието й)

Гласувайте за статията

Последни новини за състоянието на Цвети Стоянова, която се бори за живота си от месец

Състоянието на златното ни момиче Цвети Стоянова не е никак добро. 21-годишната гимнастичка, която преди месец полетя от шестия етаж, продължава да се бори за живота си в „Пирогов“.

Специалистите там направиха две операции, които за щастие се оказа успешни. Въпреки, че грацията се събуди и вече е в съзнание, специалистите не се наемат с конкретна прогноза. Според тях е много рано да се даде оптимистична прогноза заради сериозен проблем, който организмът на Цвети Стоянова все още не е преодолял.

След фаталния скок състоянието на костите на гимнастичката е добро. Според специалистите това се дължи не само дървото пред блока, което е олекотило удара, но и на гимнастическите умения на грацията.

Цвети

Цвети Стоянова остава в пълна изолация

Скокът от шестия етаж се оказа фатален за белия дроб на красавицата, който е с тежки травми. Това е причината гимнастичката все още да е на апаратно дишане. Рискът от белодробна инфекция не е отминал. Това налага поставянето на 21-годишната Цветелина Стоянова в пълна изолация, научи Хот арена, позовавайки се на „България днес“.

Посещенията при нея са ограничени. Единственият човек, който лекарите допускат за няколко минутки при нея, това е брат й Найден. Освен него никой от близките на красавицата не се допуска в стаята. Баба й Цветанка всеки ден е в болницата, но лекарите не я допускат до стаята на Цвети. Възрастната жена не спира да се моли за скорошното възстановяване на внучка си. Тя е убедена, че покойната майка на девойката бди над нея.

Бащата не грацията също не е влизал в стаята й. Лекарите са ограничили посещенията при гимнастичката с превантивна цел поради риска от зараза с вирус от посетителите й, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар