Истинската цел на ДАЕШ е разкрита: Ето защо сеят терор в Европа

Истинската цел на ДАЕШ е разкрита: Ето защо сеят терор в Европа
5 (100%) 1 vote

Целта на ДАЕШ е разкрита, ето какво стои зад атентатите

Атентатите, с които ДАЕШ окървави цяла Европа и Франция за пореден път, най-накрая намериха своето обяснение. Политици, психолози, криминалисти и военни търсят какво се крие зад яростните атаки, които нанасят в сърцето на Европа. Оказа се, че целта на ДАЕШ не е толкова, криворазбран бунт срещу Европа, а умишлено създаване на религиозно напрежение, с цел създаването на религиозна война.

Един от водещите европейски топ анализатори, застава зад тезата, че ДАЕШ няма за цел толкова да плаши Европа, колкото да плаши Европа с мигрантите и да предизвиква религиозна война.

„Те са аутсайдери в собствената си общност. Никой нормален човек, без значение каква религия изповядва, няма да се присъедини към тях. Но, ако този човек бъде прокуден от страната си, посрещнат с неприязън и страх в чужда държава, отхвърлен от обществото, то този човек се превръща в тяхната идеална жертва. Те манипулират всички и то още на границите, на които мигрантите чакаха за право да влязат в Европа. Използват всеки сблъсък с полицията, с властите, с обществото, за да покажат на събратята си по вяра, че не са желани, че религията им е считана за по-нисша, а те за втори клас хора. Мнозина се поддават и губят вяра. А те намират нови и нови гневни бойци, които разочаровани от ЕС, се изправят срещу общността и охотно грабват оръжието“, казва още той.

ДАЕШ сее терор, за да жъне религиозни войни

ДАЕШ сее терор, за да жъне религиозни войни

Освен по интернет, който е любимият им начин за вербуване, най-често се намират бойци сред мигрантските общности. „Лагерите в Идомени, тези в Сърбия, Австрия, Македония, лагера „Джунглата“ в Кале — това бяха идеалните места за набиране на бойци“, казва още анализаторът. „Те използват недоволството на мюсюлманите от отношението на Европа. На същите тези мюсюлмани, които самите те са прогонили от домовете им, отнели са жените и децата им, а някои са ограбили и позорно с оръжията купени от Запада. Сега същите тези хора са на прицела на ДАЕШ, потенциални самоубийци, разочаровани от отношението към тях от страна на европейските сили„, допълва той и казва: ДАЕШ не цели просто да сее хаос и разруха. ДАЕШ цели световна религиозна война между християнство и ислям. И както изглежда ще го получи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар