Радина Кърджилова и Деян Донков показаха наследника си (ФОТО)

Радина Кърджилова и Деян Донков показаха наследника си (ФОТО)
5 (100%) 1 vote

Радина Кърджилова и Деян Донков най-после показаха бебето си

Радина Кърджилова и Деян Донков изгладиха всички недоразумения след раждането на сина им. Това стана ясно от първото папарашко фото на наследника на актьорската двойка. Преди ден папараците на „Всеки ден“ щракнаха щастливите родители по време на разхода с новородения Христо. Мъникът се появи на бял свят преди три седмици. Но от тогава животът на родителите му вече не е същият. Положителната промяна се забелязва отдалече.

Докато преди появата на Христо Радина Кърджилова винаги беше намусена, а Деян Донков видимо изнервен от присъствието, то сега отношенията им са коренно различни. Актьорът трепери над наследника си и неговата майка. Щастието е изписано и на лицето на актрисата, която не спира да се усмихва, отбелязва изданието.

Въпреки липсата на какъвто и да било грим по лицето, Радина изглеждаше ослепително. Половинката на Деян Донков беше заложила на свободна червена рокля и удобни гуменки. Но усмивката и блясъка в очите й придаваха особен чар, коментира изданието.

Впечатление прави, че през цялото време актьорът не отделил поглед от половинката си. През цялото време двамата дори били хванати за ръка. Донков пуснал ръката на любимата си единствено в момента, в който избирал зеленчуци в кварталния магазин. Едва тогава Радина Кърджилова се доближила до количката, пише Хот арена, позовавайки се на „Всеки ден“.

Повече от ясно е, че появата на малкия Христо е сближила двамата актьори и в момента те са истинско семейство. Още от бременността на актрисата стана ясно, че Деян Донков се е променил до неузнаваемост и трепери над нея. През този период актьорът беше обзет от страха фаталната случка отпреди няколко години да не се случи отново. Преди време красавицата загуби дете в началото на бременността си. Но всичко лошо вече остана в миналото.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар