Никол Станкулова побърка плажуващите (ФОТО)

Никол Станкулова побърка плажуващите (ФОТО)
5 (100%) 1 vote

Синоптичката на Нова тв отпраши на море

Красивата синоптичка на Нова тв – Никол Станкулова докара до лудост плажуващите.

Тя успява със завидна лекота да завърти главата на мъжете по плажа само с едно минаване покрай тях. Никой не остава безразличен и започва да цъка по перфектните й форми. Гларусите и мечтаят да я вкарат в леглото, а семейните мъже получават по някой и друг удар по главата или зад врата от съпругите си, за да се върнат отново в реалността.

Никол Станкулова отпраши на море и противно на всички очаквания не се фръцка с гаджето си по плажа, а е в компанията на приятелки.

Никол Станкулова

Синоптичката на Нова тв отпраши на море

Очевидно красавицата е решила да си даде малко почивка и да разпусне в компанията на приятелките си. Това, което прави впечатление е, че тя наистина е заобиколена само от дами, отбелязва „ХотАрена”.

Разбира се гларуси около тях никога не липсват. Макар да са наясно, че Никол Станкулова е обвързана, те не се уморяват и не спират да пробват късмета си.
Разбира се парашутът им така или иначе не се отваря, но това изглежда вместо да ги откаже, ги настървява още повече.

Самата Никол Станкулова се похвали, че е на море със свежо фото, на което тя и приятелките й показват как си похапват с наслада плодове на плажа, докато събират зноен загар.
Синоптичката си пожелава, когато с приятелките й са най-зле, да са така.

Почивката й в женска компания определено е приятна изненада за очите на всички ухажори, но както се казва очи пълни, а ръце празни.
Глерусите определено луднаха и се надпреварват един през друг да й свалят звезди от небето и да й предлагат романтични вечери.

Най-досадните от тях, които не могат да измислят нещо по-атрактивно пък постоянно я преследват за автограф.
Разбира се не липсват и натегачи, които черпят нея и приятелките й със студено питие на плажа и не й оставят минута спокойствие, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар