Жената на Асен Блатечки съсипа Диляна Попова

Жената на Асен Блатечки съсипа Диляна Попова
3.33 (66.67%) 3 votes

Половинката на Асен Блатечки избухна в социалните мрежи

Законната половинка на Асен Блатечки направи на пух и прах модела Диляна Попова, с която актьорът заформи гореща авантюра преди време.

Съпругата на Асен Блатечки и самият той обединиха силите си в атаката срещу хората от провинцията, превърнали се в голямото „Добро утро”, стъпвайки в столицата.

Режисьорът Катерина Горанова обаче премина границата на добрия тон и си позволи да отправи доста остри обиди към всички онези, които не са кореняк столичани.
След нападнатите разбира се бе и бившата изгора на Асен Блатечки – Диляна Попова, отбелязва „България днес”.

Асен Блатечки

Половинката на Асен Блатечки избухна в социалните мрежи

Катерина Горанова посочи, че присадените столичани често спират консумацията на месо като много бързо и удобно забравят за кръвопролитията в собствения си двор. Тя обаче подчерта, че прасето в буркана не умира, а цял живот наднича зад гърба ти, за да напомня, че най-позорното всъщност е да се откажеш от същността си.

Половинката на Асен Блатечки избухна в социалните мрежи.
Разбира се изказването й за хората от провинцията засегна пряко Диляна Попова, тъй като е родена в Гулянци.
От приятелския кръг на Катерина Горанова издават, че всъщност именно това е била целта на публикацията на поста й – да засегне модела Диляна Попова, която от доста време насам се е отказала от консумацията на месо.

Асен Блатечки удобно застана зад съпругата си и я подкрепи, но поне не нанесе още един удар на бившата си изгора. Той също даде да се разбере, че хората със „селски манталитет” не му понасят.
Актьорът не скри, че това, което го дразни най-много, са хората, които си изхвърлят опаковката от фавлата през прозореца на автомобила.
Това го вбесява до такава степен, че му идва да слезе от мотора и да размаже физиономията на извършителя.

Очевидно изригването на Катерина Горанова е нейният начин да нанесе удар под кръста на Диляна Горанова, но пък не може да се отрече, че е доста търпелива предвид всичко, което й се наложи да преживее, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар