Андрей Арнаудов заби звездно гадже (ФОТО)

Андрей Арнаудов заби звездно гадже (ФОТО)
4 (80%) 3 votes

Продуцентът отново полетя на крилете на любовта

Продуцентът и тв водещ Андрей Арнаудов заби ново гадже.

От известно време екранната половинка на Иван Христов отказваше да има нова връзка след разочарованието от раздялата му с Бориса Тютюнджиева, то днес Андрей Арнаудов отново лети на крилете на любовта.

Припомняме, че Андрей Арнаудов предпочете да остане сам за известно време, за да си подреди приоритетите, както се изрази самият той.
От обкръжението му обаче издават, че ситуацията около него се променила преди около два месеца.
Именно оттогава продуцентът е в близки отношения с бившата баскетболистка на „Славия” – Емануела Толева.

Андрей Арнаудов

Продуцентът отново полетя на крилете на любовта

Очевидно доста по-улегналия начин на живот вече е предпочитан не само от Иван Христов, който създаде ново семейство с Ирина Тенчева, а и от приятеля му Андрей Арнаудов.
Запознанството им може би няма да ви се стори много романтично, но истината е, че двамата с Емануела са срещнали, докато изхвърляли боклука си до контейнерите в квартала.

Макар да бил с домашно облекло опосумът все пак се престрашил и заговорил високата красива девойка, която също като него си изхвърляла кофата за боклук.
От дума на дума двамата си разменили телефонните номера и оттогава са почти неразделни.
Емануела има сестра-близначка Доротея, с която заедно тренирали професионално баскетбол.
Впоследствие обаче и двете решили да оставят спорта и да тръгнат по пътя на моделството.

Припомняме, че през 2013 година двете бяха сред най-изявените участници в риалити формата на Би Ти Ви – „Африка: Звездите сигурно са полудели”.
Именно заради атрактивното представяне в реалитито сестрите-близначки получиха покана да водят своя рубрика в предаването „Преди обед” на Би Ти Ви.
Поради поразителната им прилика двете често получават покани за заснемането на музикални клипове не само за родните, а и за чужди изпълнители.

Освен поразителната прилика, за която вече споменахме, сестрите имат и завиден ръст.
Именно тук идва най-интересната част, тъй като новото гадже на Андрей Арнаудов е с височина 181 см., а той е висок 172 см. по документи. Ако нещата помежду им се задълбочат на Емануела очевидно ще й се наложи да забрави за високите токчета, пише vsekiden.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар