Куриоз! Булка отиде на меден месец с роднините (Младоженецът не получил виза)

Гласувайте за статията

Куриоз! Булка замина на меден месец със свекърва си, мъжът й не получил виза

Куриоз! Булка избра да прекара медения си месец не само без младоженеца, но и в компанията на свекърите си, след като бедния й съпруг не успял да получи виза.

Трябва да отидете на почивка със съпруга си, но той не получава виза? Какво ще направите? Ще изберете друга дестинация или ще заминете на ваканция без него?

Единици са тези, които биха оставили любимия у дома, но една арабска съпруга направи точно това. Хума Моби не се посвени да изостави половинката си и избра да замине само с близките си, превръщайки се точно в една от тях. Влюбената двойка вдигнала пищна сватба, събрали близки и приятели, а медения месец трябвало да прекарат в Гърция. Служителите в администрацията обаче не били особено склонни да съдействат на влюбената двойка. След като съпруга не успял да получил визаза Гърция, тя решила да замине с родителите му и да не позволи да се провали пътуването. Въпреки че си прекарала феноменално, Хума все пак си направила труда на всяка снимка да покаже колко й липсва съпруга, особено когато трябва да прекара цели 10 дни с роднините му.

И въпреки че младоженката очевидно доста е „страдала“ от липсата му, заради този нелеп куриоз, останалата част от фамилията си прекарала наистина добре. Нещо повече — близките му си пожелали и други подобни инциденти да „сполитат“ младежа, тъй като ваканцията със снаха им страшно им харесала.

Куриоз! Младоженка замина на меден месец без мъжа си, липсвал й

Куриоз! Младоженка замина на меден месец без мъжа си, липсвал й

Що се отнася до бедния младоженец, фактът, че не успял да се присъедини към половинката си за медения месец в Гърция, не го обезкуражил. Вместо това заявил, че при първа възможност, ще отведе съпругата си на друг меден месец и този път ще го прекарат само двамата. Пожелаваме му само дестинацията, която избере, този път да не изисква виза. Или най-малкото да не се налага родителите му отново да го заместват в сватбеното пътешествие.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар