Елена Йончева остави всички без думи

Елена Йончева остави всички без думи
5 (100%) 2 votes

Журналистката, която винаги е била на най-конфликтните точки по света изненадващо смени професията си

Известната журналистка Елена Йончева, която в момента е в майчинство, остави всички без думи.

Припомняме, че Елена Йончева стана майка едва преди няколко месеца на 51-годишна възраст и поради тази причина отсъства от телевизионния ефир. Оказва се обаче, че журналистката продължава да работи под пълна пара, дори и в периода, в който е в майчинство.

Блондинката, която сме свикнали да виждаме по най-горещите и конфликтни точки в света изненада с това, че изненадващо смени професията си. Според запознати обаче смяната ще е временна, тъй като журналистиката е в кръвта й и това си личи от всички нейни филми и репортажи, които сме гледали по телевизията.

Елена Йончева

Журналистката, която винаги е била на най-конфликтните точки по света изненадващо смени професията си

Запознати издават, че Елена Йончева е дебютирала като модел. Ето на това вече мнозина жени биха могли да й завидят и то никак не благородно, като се има предвид възрастта й и начинът, по който изглежда тялото й.
Чужда фирма, която се занимава с производството на детски колички е пожелала русокосата журналистка да стане тяхно рекламно лице.

От компанията били очаровани не само на смелостта на Елена Йончева да роди на 51 години, а и от начина, по който изглежда след раждането.
Повече от очевидно е, че майчинството й се отразява отлично. От обкръжението твърдят, че след раждането на детето й, Елена се е подмладила видимо с поне десет години.

От компанията производител на детски колички, които са отправили покана към журналистката да стане тяхно рекламно лице твърдят, че идеята да направят една по-различна реклама им се е сторила доста интересна и смятат да пробват. Именно поради тази причина са се спрели на Елена Йончева, а не на някоя друга известна майка, която е млада.

По този начин компанията производител сменя рязко възрастовата граница на рекламните си лица и се надява да насърчат раждаемостта дори и в по-напреднала възраст, тъй като малко жени биха се осмелили на подобна стъпка, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар