Илиана Раева с емоционална изповед за драмата с Цвети Стоянова

Илиана Раева с емоционална изповед за драмата с Цвети Стоянова
5 (100%) 1 vote

Илиана Раева направи емоционална изповед за драмата с Цвети Стоянова

Илиана Раева направи разтърсваща изповед по повод драмата с Цвети Стоянова. След инцидента със златното момиче съпругата на Наско Сираков се превърна не само в най-обсъжданата, но и в най-хулената личност у нас. Тя категорично отрича всички обвинения по неин адрес. Раева е убедена, че овладяното чрез гимнастиката умение как да пада е причината Цвети да се размине с най-лошото. 21-годишната гимнастичка полетя от шестия етаж на 14 юни.

Вестта за жестокия инцидент завари Илиана Раева и ансамбъла в Израел. Шефката на федерацията сподели, че случилото се с Цвети е било най-голямото изпитание в живота й. Всички били смазани от жестоката вест. Илиана Раева разказа, че за нея е било изключително трудно да контролира емоциите си. Но заради момичетата събрала сили.

Илиана Раева

За Илиана Раева случилото се с Цвети е най-голямото изпитание в живота й

Тя е убедена, че след случилото се с Цвети се е отключило шестото й чувство. От самото начало тя била убедена, че златното момиче ще прескочи трапа и ще се възстанови. От тук нататък всичко е в ръцете на Господ, убедена е бившата грация.

За нея случилото се с гимнастичката е ураган, донесъл голям шок не само за ансамбъла, но и за много други хора.

Шефката на федерацията споделя, че докато с момичетата били в Израел, тя е била съсредоточена единствено върху случващото се там. Тя е вложила цялата си енергия и усилия за запазване единството на ансамбъла. Илиана Раева каза, че е дала всичко от себе си, мечтите и спортната кариера на тези пет момичета да не приключат.

Бившата гимнастичка заяви, че момичетата са истински героини, защото въпреки случилото се успяха да се концентрират върху олимпиадата, пише Хот арена.

След блестящото представяне на грациите в Казан им предстои изява и в Баку.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар