Ирина Шейк и Брадли Купър в луд скандал на Уимбълдън (Манекенката се разплака)

Ирина Шейк и Брадли Купър в луд скандал на Уимбълдън (Манекенката се разплака)
5 (100%) 2 votes

Ирина Шейк и Брадли Купър бяха заловени като се карат по време на финала на Уимбълдън

Ирина Шейк и Брадли Купър се скараха като луди на финала на Уимбълдън. Двете звезди си устроиха такава кавга, че манекенката буквално се разплака.

Докато цялата публика се радваше на мача между Анди Мъри и Милош Раонич, руската манекенка и американският актьор изобщо не се забавляваха. Камерите успяха да заснемат тяхната кавга. Причината за спора така и не бе изяснена, но на лентата ясно се вижда как Брадли е ядосано изражение на лицето и казва нещо на Ирина. Самата тя гледа настрани и си изтрива сълзите, без да може да ги сдържи.

Известната двойка се появи в кадър само за няколко секунди, но това бе повече от достатъчно много хора да заключат, че се е стигнало до проблеми в „рая“.

Припомняме ви, че Ирина и Брадли от април 2015 г. се наслаждават на любовната връзка и оттогава са почти неразделни. Отношенията им станаха толкова сериозни, че Брадли дори рискува да запознае Ирина с майка си, която прегърна доста топло новата си кандидат-снаха. За какво двойката се сблъска на Уимбълдън обаче така и не стана ясно. Двамата избягват да коментират каквито и да е подробности във връзката им последните няколко месеца.

Ирина Шейк и Брадли Купър в скандал на Уимбълдън

Ирина Шейк и Брадли Купър в скандал на Уимбълдън

Самите Ирина Шейк и Брадли Купър се запознаха през 2015, малко след като Ирина би шута на Кристиано Роналдо заради системни изневери. Хубавицата обаче се утеши с холивудската звезда, а актьорът бе щастлив да намери сродна душа в лицето на хубавата Ирина и заряза заради нея и Суки Уотърхаус – бившата си годеница. Доскоро двойката демонстрираше перфектни отношения, но очевидно има и сериозни проблеми в рая. Ирина Шейк не крие, че бе разстроена на финала, но причината така и не стана ясна. Дали на Брадли не му е писнало от капризите на една примадона?

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар