Мира Радева не може да повярва: Виж какво й съобщи щерка й Анна!

Мира Радева не може да повярва: Виж какво й съобщи щерка й Анна!
5 (100%) 1 vote

Мира Радева не може да повярва на това, което й съобщи щерка й Анна!

Анна на Мира Радева се прибира в къщи. Щерката на социоложката Мира Радева вече е в София. Тя бе в Америка, където искаше да гради музикална кариера.

Участието на Мира във ВИП Брадър промени изцяло живота й, а тя се радва, че култовото предаване има пръст и за още едно радостно събитие в живота й. И то е, че реалите формата индиректно върна в родната и нейната дъщеря.

Мира Радева

Мира Радева е страшно щастлива и горда с дъщеря си Анна

Анна замина в далечна Америка, за да гради кариера на певица. Голямото разстояние малко отчужди майка и дъщеря, но Радева се радва, че отново ще има до себе си своята наследница.

„Всяка една майка иска децата й да са около нея. Но по никакъв начин не бих попречила на кариерата на дъщеря си. Тя има свой път и сама избира къде да тръгне”, казвала често социоложката.

Самата Мира Радева имала също талант да пее. Като дете участвала в хора, но после се отказала от пеенето. Предала обаче таланта на двете си деца, които са избрали да вървят по трънливия път на шоубизнеса.

Дъщерята на Мира дори пяла на една сцена с великия Стиви Уондър. Тя била част от хора на млади певци, които изпълнявали госпъл. Великият музикант толкова ги харесал, че лично ги поздравил за таланта им, след концерта.

И въпреки че кариерата на младата Анна била бляскава и на път да сбъдне американската мечта, тя решила един ден да се върне в родината си и да поеме по свой път. Тя си стегнала куфарите си и със съпруга си, американеца Джаред вече са в София. Тя приела да тръгне по нов път и знаела, че камъка си тежи на местото си.

С интернет проект младото семейство успяло да финансира издаването на първия си самостоятелен музикален албум.Това станало, след акто пуснали съобщение до феновете си в социалната мрежа да им дават дарения за проекта. С техните пари песните им влезнали в звукозаписното студио и скоро ще се появи на пазара.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар