Станимир Гъмов показа жената, която топли леглото му (ФОТО)

Станимир Гъмов показа жената, която топли леглото му (ФОТО)
5 (100%) 1 vote

Актьорът най-накрая разбули мистерията

Актьорът Станимир Гъмов, чието име напоследък все по-често бе спрягано редом до това на фолк певицата Преслава най-накрая разгада мистерията кой топли леглото му.

Няма спор, че покрай заиграването си с Преслава, Станимир Гъмов успя да си вдигне многократно рейтинга и да разтупти сърцата на хиляди българи.
Покрай сценария на ВИП Брадър Станимир Гъмов демонстрира завидно чувство не само за хумор, а и за самоирония, което малцина притежават.

Станимир Гъмов

Актьорът най-накрая разбули мистерията

Актьорът се похвали в социалните мрежи с новата си любима, която топли леглото му напоследък. Колкото и да гадаете едва ли ще се досетите коя е тя. Всъщност става въпрос за прекрасно малко кученце, което очевидно му е домашен любимец и то от съвсем скоро време.

С типичното си чувство за хумор под снимката Станимир Гъмов посочва, че от доста време насам всички се питат коя е жената до него и най-накрая е решил да разбули мистерията и да даде отговор на въпроса.
Актьорът не само даде отговор на въпроса, а и показа коя е „жената” до него, пише Блиц.

Междувременно в последно време медиите все по-често спрягат името на Преслава с това на Фики Стораро.
Страстите се нажежиха още повече, след като фолк дивата се появи заедно със сина на Фики Стораро на сватбата на Джена и Малкия Канар.
Запознати дори издават, че двамата се държали твърде интимно и дори си тръгнали заедно.

През последните няколко дни се появи и твърдението, че Преслава дори настоявала да последват примера на Джена с Фики, но той сериозно се опъвал.
А и нищо чудно като се има предвид, че преди време синът на Тони Стораро разкри в „Шоуто на Слави”, че възнамерява да изпълни заръката на родителите си и да си намери непорочна съпруга.
Със сигурност няма да му е много лесно да се справи със задачата, но очевидно не е изгубил надежда.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар