Нови разтърсващи разкрития за Цвети Стоянова Преглеждания: 16674

Гимнастичката и приятелят й се скарали няколко дни преди скока
0
5/5 - (1 vote)

Гимнастичката и приятелят й се скарали няколко дни преди скока

На бял свят излязоха нови разтърсващи разкрития за скока на гимнастичката Цвети Стоянова.

През последните минути изплува нова версия за събитията от последните дни преди скока на Цвети Стоянова.
Новата версия за трагедията с красивата гимнастичка гласи, че всичко може да се е случило не само заради отказа на Федерацията по художествена гимнастика да пътува до Израел, а и заради фатална постъпка на приятеля й – футболистът Александър Любенов, която според мълвата е довела до раздялата им.

Цвети Стоянова
Гимнастичката и приятелят й се скарали няколко дни преди скока

На „Герена” се носят легенди за любовта между Цвети Стоянова и футболиста.
Съотборниците на Любенов неведнъж се захласвали по екзотичната красота на гимнастичката, но тя останала вярна на любимия си и никога не си позволила да погледне встрани, камо ли да излезе от правия път.
Именно поради тази причина решението на Александър Любенов да се разделят й дошло като гръм от ясно небе и я обезверила до краен предел.

И без това психиката й е натоварена достатъчно с драматичните събития, които е преживяла в личния си живот, това решение преляло чашата на търпение и я тласнало към фаталния полет, от който все още се възстановява.
Коментарите на „Герена” обаче сочат, че не Любенов е зарязал Цвети Стоняова, а тя него.

Няколко дни преди инцидента помежду им възникнал конфликт заради трансфера, който стана реалност броени дни след скока на Цвети Стоянова.
В крайна сметка Александър Любенов се раздели със синия отбор по взаимно съгласие и подписа 3-годишен договор с „Ботев”.

Цвети не била доволна, че заради трансфера ще се наложи да живее разделена от Алекс, който след баба й, която я е отгледала след смъртта на майка й, й е най-близкия човек.
Гимнастичката била много уплашена, че разстоянието от 150 километра ще се окаже фатално за връзката им, а след няколкогодишното съжителство имала по-сериозни намерения към него, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.