Цвети Стоянова отново в тежко състояние (Последни новини)

Цвети Стоянова отново в тежко състояние (Последни новини)
4 (80%) 2 votes

Цвети Стоянова продължава да е в тежко състояние

Цвети Стоянова още е в болница, не се знае кога ще я изписват

Цвети Стоянова отново е в тежко състояние. Красивата гимнастичка продължава да е в болницата без изгледи скоро да бъде изписана от там. Това издаде Илиана Раева пред камерите на Нова телевизия. Въпреки, че хубавицата вече е контактна, подобрението в състоянието й не е кой знае колко голямо.

Цвети Стоянова

Цвети Стоянова

„Можем само да се молим тя да се оправи“, сподели шефката на родната гимнастика. Тя разкри, че на момичетата от ансамбъла им е било много трудно по време на Световната купа, където спечелиха златните медали.

„Това беше един изключителен шок, една много тежка житейска ситуация, която ги застигна“, каза Раева.

„Четири от тези момичета се състезават 8 години, това е изключително изразходващо, адреналинът е огромен на всяко състезание. Те са си съхранени като човеци, благодарение на спорта, но те са си жени, защото са на 25 години. 8 години е един достатъчно голям път, особено когато е осъществен както техния. Те станаха един отбор, даже след случката с Цвети.

Начинът, по който излязоха и силата на духа и характера, волята която показаха са нечовешки. Те са много чувствителни момичета“, добави председателят на федерацията по художествена гимнастика, предават от vsekiden.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар