Гъмов разкри с кого си ляга! (Преслава ли е?)

Гъмов разкри с кого си ляга! (Преслава ли е?)
2 (40%) 2 votes

Станимир Гъмов разкри коя е дамата до него, а тя се оказа голяма изненада

Спекулациите за връзка между Станимир Гъмов и Преслава не спират, въпреки че звездната двойка скоро не е давала повод за подобни предположения, макар във „ВИП Брадър“, а след това да се видяха няколко пъти.

Актьорът не скри, че е силно впечатлен от фолк звездата, а тя самата посети многократно куклените му постановки. Двамата артисти завързаха и крепко приятелство, заради което често могат да бъдат видени заедно.

В последните седмици се спекулираше, че заради Преслава, Гъмов дори е стигнал до бой с Калин Врачански, а след като се разбра за Фики Стораро, вероятно и с него ще му се наложи да се бие. И двамата обаче досега не са коментирали слуховете, което пък даде повод за предположения, че вероятно Гъмов и Преслава, в крайна сметка са останали само приятели.

Актьорът обаче реши да сложи край на мълчанието, относно това, коя е жената до него. Спекулациите в тази област не спират, а Гъмов доста се посмя на гърба на наивниците, решили, че ще сподели селфи от спалнята с Преслава.

Докато изпълнителката обикаля по морето на участия, актьорът е в София и очевидно добре се забавлява с новата дама, завладяла сърцето му. И тя има огромни красиви очи и е много грижовна, с малката разлика, че ходи на четири, а не на два крака.

С огромно чувство за самоирония артистът показа, че приема с усмивка слуховете. „Всички се питат коя е жената до мен… е реших, че е крайно време да ви я покажа“, пусна си снимка той с малко сладко кученце.

Станимир Гъмов разкри с кого си ляга

Станимир Гъмов разкри с кого си ляга

Очевидно дребосъкът е новият му домашен любимец, но дори и той не успя да развенчае слуховете за него и Преслава. „Ето на! Сега и двамата ще си намират постоянни поводи за „случайни“ срещи в парка“, бръмнаха първите коментари на феновете.

gumov 2

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар