Атентатите от 11 септември дело на режима на Буш, нови разкрития за трагедиятаАтентатите от 11 септември

2001 година са били поръчани от американските власти. Последните разкрития хвърлиха в шок мнозина, след като британците оповестиха новината. Британският таблоид "The ​​Sun" публикува статия на оператора Кърт Зоненфелд, на когото е бил даден специален достъп до кулите близнаци след тяхното разрушаване. Той твърди, че притежава запис, който доказва, че администрацията на Буш е отговорна за атентатите на 11 септември. Кърт Зоненфелд в онези дни е работил към американското министерство на вътрешната сигурност. Той получил неограничен достъп до рухналата сгради и му било казано да записва всичко, което види. Въпреки това, никога не е предал записите, защото твърди, че разполага с шокиращо доказателство, че правителството на САЩ предварително е знаело, че ще се случи терористичното нападение, но не са направили нищо. Както посочва Зоненфелд, под Световния търговски център се натъкнал на празен сейф, който е бил освободен преди удара на самолета, което предполага, че се е знаело за атентата. След това, животът на Зоненфелд започнал да се разпада. Той бил задържан за убийството на съпругата си, която е била намерена с куршум в главата. Въпреки че обвиненията по-късно са били оттеглени, той е напуснал страната и е избягал в Аржентина, поради страх, че ще го арестуват. "В едно съм сигурен. Разузнавателните служби са знаели какво ще се случи или най-малкото са позволили това да се случи", казва Зоненфелд в документален филм заснет в Аржентина. [caption id="attachment_486478" align="aligncenter" width="624"]Истината за атентатите от 11 септември лъсна Истината за атентатите от 11 септември лъсна[/caption] "Не само, че са знаели, но и са участвали в това", добавя той. По думите му, най-съмнителната работа е събарянето на сграда 7 от Световния търговски център, която не е имала никакво увреждане при атаката. "Тази сграда не я удари самолет, но и въпреки това, всичките 47 етажа се срутиха само за 6,5 секунди в перфектна имплозия ", добавя той.  

Kurt Sonnenfeld, his dead wife, and the 9/11 conspiracy theory that he says explains it all https://t.co/WGA1j66c4F pic.twitter.com/8E10l9CYTE

— GQ Magazine (@GQMagazine) July 2, 2016 Зоненфелд и сега живее в Аржентина, където междувременно се е оженил и има две дъщери. Американските власти на няколко пъти се опитали да го върнат в страната, но без успех. Подобни твърдения са изказвали и други, но те винаги са били класифицирани като теории на конспирацията. Също така, мнозина са убедени, че Зоненфелд е избягал от Южна Америка заради убийството на съпругата си. Истината може би никога няма да бъде разкрита.