Тончо Токмакчиев пръсна цяло състояние за сватбата на щерка си (Подробности)

0

Тончо Токмакчиев пръсна цяло състояние за сватбата на щерка си

Тончо Токмакчиев сбъдна мечтата на щерка си Таня. Наследницата на актьора се венча край морския бряг преди дни. Като всяка дама, така и тя винаги е мечтала за приказна сватба на морския бряг. Венчавката се състояла на морския бряг в Ахелой, където Тончо Токмакчиев отпразнувал щастливото събитие заедно с най-близките си.

Младоженецът Джаспър е полугерманец и повечето гости са били от Германия. Те са били настанени в луксозен хотел край морския бряг за сметка на Тончо Токмакчиев. След сватбата Таня и съпругът й заминали за чужбина. Младото семейство ще живее в Германия, пише Хот арена, позовавайки се на „Галерия“.

За венчавката на щерка си актьорът е пръснал над 50 000 лв, коментират запознати. В сумата влиза украсата, почерпката и разходите покрай настаняването на гостите.

Актьорът от години върти доходоносен бизнес. Въпреки, че няколко пъти беше завличан с крупни суми пари, бизнесът му процъфтява. Токмакчиев снабдява с розово масло едни от най-големите френски парфюмерийни компании.

Тончо
Тончо Токмакчиев пръсна цяло състояние за сватбата на щерка си

Пред няколко месеца стана ясно, че той е бил завлечен с над половин милион лева от руска компания. Нашенецът доставил на руснаците стока на стойност над 650 000 лв, след като получил авансово плащане от 150 000 лв. Уговорката била след получаването на доставката да бъде преведена и останалата част от сумата.

Тончо Токмакчиев все още не е получил сумата. Актьорът е решен да заведе дело, ако до края на годината руснаците не се разплатят с него.

Преди време с не малка сума го завлече и неговата бизнеспартньорка Елена Урумова. От името на фирмата им тя изнесла суровина за над 2 милиона лева. Урумова продавала розово масло на чуждестранни компании без знанието на Тончо Токмакчиев.

Най-тежкият удар за актьора се оказа загубата на братовчед му, който всъщност е създател на прочутата розоварна. Бизнесменът беше застигнат от куршуми зад волана на БМВ-то си.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.