Стефка Костадинова влиза в туристическия бизнес (Вижте какъв хотел ще строи)

Гласувайте за статията

Стефка Костадинова ще строи модерен хотел във Велинград, мъжът й осигурява милионите за инвестицията

Ненадминатата рекордьорка на висок скок Стефка Костадинова ще строи суперлуксозен хотел във Велинград. Председателката на олимпийския комитет ще се намеси в туристическия бизнес с инвестиция за 40 милиона евро.Стефка Костадинова и Попвасилев

Запознати разпространяват новината, че рекордьорката заедно с мъжа си Николай Попвасилев ще инвестира в петзвезден хотел във курортния град Велинград. Към тузарския хотел ще бъде изграден ултрамодерен спортен комплекс за гостите и за различни спортни събития.

Според проекта и плановете, които вече били готови новата инвестиция на спортната шефка ще е за чудо и приказ. Уникалното съоръжение ще бъде единствено по рода си в Западните Родопи. И като нищо ще се превърне в конкурент на най-елитните развлекателни туристически центрове на Стария континент, пише ПИК.

Из курортния град непрекъснато пълзят слухове, че Костадинова и съпругът й ще бъдат финансово подкрепени от считания за най-богат сред българските бизнесмени Васил Божков. Той е отдавна е личен приятел с легендарната спортистка. Тъй като милиардерът е ръководил федерацията по спортна стрелба и шахмат през минали години. А освен това е роден във Велинград.

Според мнението на други зад голямата инвестиция стои единствено Николай Попвасилев. Половинката на Стефка Костадинова е известен софийски реститут и строителен бизнесмен. И никак не са за подценяване финансовите му ресурси.

Мълвата гласи, че Попвасилев бил най-голямата тръпка на Жени Живкова. Но след свалянето на дядо й Тодор Живков от властта отношенията между двамата закуцаха. И Попвасилев я заряза, спомнят си хора от столичния хайлайф.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар