Случи се: Първите думи на Цвети Стоянова разтърсиха България!

Случи се: Първите думи на Цвети Стоянова разтърсиха България!
5 (100%) 2 votes

Цвети Стоянова най-после проговори, надеждата расте!

Цвети Стоянова най-после проговори. Тя е признала наскоро пред брат си Найден цялата истина. Златното момиче му прошепнало: ”Май свърших огромна глупост”. Малко думи, но от огромно значение.

Брат й, както и баба й Цеца са всеки ден при красавицата в „Пирогов”, където се лекува. В момента с нея работи психолог, а момичето все още трудно говори. То обаче осъзнава къде е и какво е направила. При посещението на близките си тя не спира да ги държи за ръцете и да се опитва да говори.

Цвети Стоянова

Цвети Стоянова най-после успя да проговори

Но заради травмата на белите си дробове, които са най-силно наранени, златното момиче все още е на командно дишане.

Припомняме, че преди месец гимнастичката полетя от шестия етаж от апартамента на баба си в кв. „Надежда”. Все още не се знае със сигурност дали трагедията е по невнимание или златното момиче нарочно се хвърли от високо.

Бяха извадени факти, че майка й също е била психически нестабилна и е починала. Стана ясно и това, че Цвети Стоянова е мъчена психически и физически от треньорката си Ина Ананиева, както и шефката на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева.

„Цвети не говори много. Лекарите и психологът не ни позволява дълго да стоим при нея, за да не се натоварва излишно”, сподели и баща й Йордан Стоянов.

До момента на Цветелина Стоянова са й направени две операции, предстои и трета на шийния прешлен.Поради намалените си съпротивителните сили докторите са изключително внимателни да не получи инфекция. Защото в това състояние тя е изключително лабилна и тя може да е фатална.

Наскоро председателката на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева изригна, че от всякъде я сочат като виновница за състоянието на Цвети. Из спортните среди също се мълви, че я обвиняват, че не е обърнала достатъчно внимание на емоционалното си състояние.

Баща й Йордан Стоянов е категоричен, че Цвети ще се оправи, защото е силна и е спортист. Но и за него всеки човек има предел на психическото и физическото си състояние.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар