Илиана Раева с последни новини за състоянието на Цвети Стоянова

Илиана Раева с последни новини за състоянието на Цвети Стоянова
3 (60%) 2 votes

Илиана Раева сподели пред медиите какво е състоянието на Цвети Стоянова

Илиана Раева съобщи какво е състоянието на Цвети Стоянова след последната си среща с нея. Бившата треньорка не скри вълнението си. Тя сподели, че грацията няма нито една драскотина по лицето и тялото си. Пред камерите на бТВ тя каза, че Цвети дори е стиснала ръката й. Раева посетила гимнастичката заедно с останалите грации от ансамбъла.

Съпругата на Наско Сираков каза, че момичетата са много щастливи от факта, че съотборничката им се възстановява. Срещите с Цвети се отразяват много добре на грациите, убедена е Илиана Раева. Момичетата са по-спокойни след като се уверят сами, че хубавата Цветелина се възстановява.

Ина Ананиева също сподели, че ансамбъла е в течение с всичко, което се случва в „Пирогов“. Единствено по този начин момичетата успяват да запазят самообладание и да се съсредоточат изцяло върху гимнастиката и предстоящото си представяне на световното.

Раева Цвети

Илиана Раева сподели, че Цвети няма драскотина по тялото и лицето си

Илина Раева разкри още, че вече тече сформирането на нов ансамбъл. Избрани са нови 12 момичета, които ще започнат тренировки в близък период.

Усилено тренира и Любомира Казанова. Това сподели шефката на федерацията. Илиана Раева допълни, че заместничката на Цвети Стоянова има още доста да наваксва, пише ПИК.

Половинката на Наско Сираков сподели, че се е видяла и с бабата на гимнастичката. За пореден път тя отрече разпространената в медиите информация, че близките на Цветелина винят нея и федерацията за случилото се. Както и бабата на грацията каза, семейството й не вини Илиана Раева.

Прародителката на златното ни момиче коментира малко след трагедията, че няма виновни за случилото се. Тя сподели, че напоследък Цвети е била притеснена. Опасявала се, че може да сгреши на световното и това да се отрази на цялостното представяне на ансамбъла.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар