Илиана Раева разкри истината за отношенията си със семейството на Цвети Стоянова

Илиана Раева разкри истината за отношенията си със семейството на Цвети Стоянова
5 (100%) 1 vote

Илиана Раева проговори за отношенията си със семейството на Цвети Стоянова

След всички обвинения и скандали Илиана Раева проговори за отношенията си със семейството на Цвети Стоянова. Шефката на федерацията разкри истината за взаимоотношенията си с близките на гимнастичката. Повод за коментара й са твърденията, които се появиха в пресата, че тя е виновна за трагедията с грацията.

Бившата грация потвърди казаното от бабата на Цвети, а именно, че не я вини за случилото се. Възрастната жена коментира пред медиите малко след инцидента, че Илиана Раева няма никаква вина. Баба Цветанка каза, че внучка й е била много уплашена и притеснена напоследък и вероятно това е в основата на решението й.

Илиана Раева допълни, че братът на Цветелина Стоянова е на същото мнение. Шефката на федерацията сподели, че младежът не я вини за трагедията със сестра му.

Бившата треньорка допълни, че близките на гимнастичката са постоянно до нея, доколкото лекарите позволяват. За нея се полагат най-добрите грижи, убедена е Илиана Раева, пише ПИК.

Раева Цвети

Илиана Раева отрече слуховете, че близките на Цвети я винят за трагедията

Цвети Стоянова води тежка битка за живота си, която продължава вече месец. За щастие прогнозите на лекарите са оптимистични. Най-големият проблем за грацията остава белодробната травма, която е причината дихателната й дейност да бъде поддържана апаратно. Това е единствената причина Цвети все още да е в болницата. Лекарите се надяват, че до месец травмата ще бъде овладяна и гимнастичката ще се прибере у дома.

Треньорката на грацията Ина Ананиева сподели, че тя вече говори. По време на посещението й при нея, гимнастичката поискала вода. Блондинката опроверга появилата се в медиите информация, че Цветелина Стоянова ще бъде изписана до месец. Тя заяви, че престоят й в болницата може да продължи още няколко месеца.

Красавицата претърпя и две операции, които за щастие се оказаха успешни.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Илиана Раева разкри истината за отношенията си със семейството на Цвети Стоянова”

  1. питащ

    юли 08. 2016

    Ще посмее ли някой от семейството на Цвети да обвини с нещо мафията Раева – Сираков и федерацията по худ . гимнастика , като всички са в ръцете им ? Историята с бабата изглежда много нагласена . Тя и за това женицата / бабата на Цвети / каза , че не била в къщи , когато съотборничките на Цвети са я тормозили 3 часа в петък през ноща . На Раева лъжите нямат край . То всеки може да си измисля истории , които няма да могат да бъдат потвърдени със свидетели . Прегръщали се с бабата , целува ли се и т . нт . Ама има ли някой , който да ги е видял тези неща ?

Добавете коментар