Нова версия за драмата с Цвети Стоянова

Нова версия за драмата с Цвети Стоянова
5 (100%) 1 vote

Мистерията около опита за самоубийство на Цвети Стоянова се заплита все повече

Случаят с Цвети Стоянова изглежда все по-заплетен. Красавицата се бори вече месец за живота си след като скочи от шестия етаж. Междувременно се появиха няколко версии за причината, подтикнала златното ни момиче към драматичното решение. Последната версия гласи, че грацията попаднала в любовен триъгълник. Косвено участие в сагата има Илиана Раева.

21-годишната гимнастичка взела ума на бъдещия зет на шефката на федерацията. Георги Коруджиев има връзка с щерката на Раева от 2005 година. Футболистът бил запленен от красотата на грацията. Тя също не била безразлична към него. Коруджиев бил готов да зареже Славея и да започне връзка с хубавата Цвети. Флиртът между футболиста и гимнастичката не убягнал от зоркия поглед на Илиана Раева. Бившата грация поставила ултиматум на зет си и в крайна сметка той избрал сигурното бъдеще в лицето на Славея и се отказал от Цвети.

Цвети Стоянова

Любовен триъгълник в основата на драмата с Цвети Стоянова

Случилото се много наранило грацията. Тогава тя взела решение да напусне завинаги ансамбъла. Малко след като съобщила на Илиана Раева за оттеглянето си, гимнастичката променила решението си. Цвети Стоянова настоявала да се върне в ансамбъла, но шефката на федерацията била категорична, че това няма да се случи, пише Хот арена, позовавайки се на „Галерия“.

Друга версия гласи, че 21-годишната гимнастичка е напуснала ансамбъла, тъй като се е страхувала от провал. Страхът на Цвети се отключил след състезанието в Испания, където тя допусна грешка.

За щастие животът й е вън от опасност и много скоро тя ще има възможност да разкрие истината за решението си. По последни данни красавицата ще бъде изписана след около месец. Тя претърпя две операции. За щастие и двете бяха успешни. За сега основен проблем остава травмата на белия дроб, но прогнозите на лекарите са оптимистични.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар