Последни новини за състоянието на Цвети Стоянова (Вижте какво разкри треньорката й)

Гласувайте за статията

Треньорката на Цвети Стоянова с последни новини за състоянието й

Ина Ананиева проговори за състоянието на Цвети Стоянова. Треньорката сподели, че заедно с момичетата са посетили намиращата се в „Пирогов“ гимнастичка. Това е последното посещение на ансамбъла при грацията преди заминаването за Казан.

Треньорката сподели, че грациите са в течение за случващото се с Цвети и всеки ден получават актуална информация за състоянието й, за да не се разсейват. В момента те се подготвят усилено за олимпиадата в Казан. Златните момичета тренират в Спорт палас във Варна.

В петък те ще отпътуват за Русия, където ще изпълнят общо 4 съчетания. Ансамбълът е в пълен състав, като мястото на Цвети Стоянова е заето от заместничката й Любомира Казанова.

Ина Ананиева сподели, че 21-годишната грация, която едва не загина след скок от шестия етаж, вече е в съзнание и дори разговаря. Макар и трудно, Цвети Стоянова говори, сподели треньорката й. Тя допълни, че грацията е поискала вода, докато колежките й са били при нея.

Цвети Стоянова вече говори

Цвети Стоянова вече говори

След постъпването си в „Пирогов“ гимнастичката претърпя две операции. Основният проблем за нея остава травмата на белите дробове, която значително затруднява дишането й. Това е причината дихателната дейност на гимнастичката все още да се поддържа апаратно.

Поради тази причина все още не е ясно кога грацията ще се прибере у дома, сподели Ина Ананиева. Тя допълни, че лекарите не дават категорична прогноза относно сроковете за изписване на Цвети. Треньорката опроверга появилата се в медиите информация, че златното момиче ще бъде изписано до месец.

21-годишната гимнастичка се бори за живота си почти месец. Все още причините за решението й остават неясни, въпреки противоречивата информация за това. Сред версиите са страх от провал на световното, скандал с Илияна Раева и дори любовна драма. Близките на Цвети са категорични, че Илиана Раева и треньорите нямат никаква вина за трагедията.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар