Цвети Стоянова вече говори! (Вижте първите й думи)

Гласувайте за статията

Цвети Стоянова вече говори, но трудно

Цвети Стоянова все още има тръба в гърлото си

Цвети Стоянова вече говори, макар и трудно! Това разкри треньорката на ансамбъла по художествена гимнастика Ина Ананиева, която беше на посещение в болницата при гимнастичката. Която се възстановява след скок от шестия етаж на блока, в който живее.

Цвети Стоянова вече говори

Цвети Стоянова вече говори

Ананаиева и две от момичетата отидоха при Цвети преди да заминат за Световната купа в Русия. Стоянова е поискала от тях вода. Красавицата все още говори трудно, защото в гърлото си има неща като тръба, обясни Ананиева. Която заяви, че за състезателката се полагат най-добрите възможни грижи.

Треньорката не е много сигурна дали Стоянова ще бъде изписана до месец. Тя е говорила с докторите, които все още не могат да дадат точна прогноза кога „грацията“ ще може да се прибере у дома.

До момента Цвети претърпя две операции. Най-сериозният проблем за нея при падането от шестия етаж беше нараняване на белите дробове. Именно заради тях беше поставена на командно дишане.

„Докторите не се ангажират засега с конкретна прогноза – обясни треньорката. – Процесът на лечение и възстановяване е дълъг. Някъде четох по вестниците, че едва ли не вече са щели да я изписват, а това не отговаря на истината.“

Момичетата от ансамбъла непрекъснато получават информация за състоянието на Цветелина Стоянова. За да не се разсейват по време на най-важните седмици до олимпийските игри в Рио, те смениха своя тренировъчен център. Обикновено гимнастичките се готвят между участията по състезания в залата, която се намира на столичния стадион „Раковски“. Вместо това те предпочетоха отдалечената база „Спортпалас“ във Варна, която също е ползвана през годината от тях, предават от Bgdnes.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар