Тончо Токмакчиев олекна с 50 бона

Актьорът се жалвал, че сватбата на дъщеря му го ошушкала сериозно
0

Актьорът се жалвал, че сватбата на дъщеря му го ошушкала сериозно

Актьорът Тончо Токмакчиев олекна с 50 хиляди лева.

Мълвата носи, че толкова му е струвала сватбата на дъщеря му, която вдигна наскоро.
Тъй като съпругът на дъщерята на Тончо Токмакчиев е наполовина германец, голяма част от гостите долетели със самолет от чужбина.

Припомняме, че съвсем наскоро дъщерята на Тончо Токмакчиев мина под венчило с любимия си, с когото са заедно от дълги години. Зетят на актьора се казва Джаспър. Двамата пожелали да се венчаят на брега на морето в Ахелой.

Тончо Токмакчиев
Актьорът се жалвал, че сватбата на дъщеря му го ошушкала сериозно

Разбира се сметката за щастливото събитие била поета от Тончо Токмакчиев. Тези дни той се жалвал на колеги, че сватбата го ошушкала стабилно и подметнал, че екстрата му е струвала 50 хиляди лева.
Няма как човек да мине по-евтино като се има предвид, че на събитието присъствали стотици гости.

Мечтата на наследницата на Тончо Токмакчиев – Таня, била да вдигнат сватба за чудо и приказ, на която да присъстват не само всичките й приятели, а и познатите.
Актьорът се съгласил да изпълни този каприз на дъщеря си като си дал ясна сметка, че това няма да му излезе никак евтино. Но пък и той като всеки родител иска да угоди на детето си.

Немалка част от общата сума, която актьорът платил за сватбата, отишла по перо плащане на нощувки. Имайки предвид, че голяма част от гостите пристигнали от чужбина и били настанени по хотели, това перо му е излязло доста солено.
Да не пропускаме и фактът, че специално за събитието бил нает и диджей, който в продължение на 12 часа озвучавал неуморно сватбеното им тържество.
Тази екстра разбира се също не е безплатна.

При все, че от дълго време Таня и половинката й живеят в чужбина като всяка жена и тя мечтаела да каже заветното „Да” в родината си. Както вече споменахме тя избрала това да се случи на плажа в Ахелой, пише Блиц.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.