Михаела Филева е в ступор: Този кошмар ще я съсипе! (певицата не е на себе си от ужас)

Михаела Филева е в ступор: Този кошмар ще я съсипе! (певицата не е на себе си от ужас)
5 (100%) 1 vote

Михаела Филева получи страшен удар, който може да съсипе всяка жена!

Чаровната Михаела Филева не е на себе си след кошмара, който я сполетя. Още съвсем млада, тя е на път да се прости с огромна част от най-красивото си, а именно своята коса.

Певицата от дълго време насам не спира да ходи на малки сплетени плитчици, които така и не се решила да разплете, защото много си ги харесвала. Истината обаче е, че когато реши да го направи, половината й коса ще остане по пода, разкриха близки до нея източници.

Михаела Филева

Михаела Филева е повече от ужасена от това, което може да се случи с косата й

Това е така, защото в това положение косата не може да се реше, сплита се ужасно като расти, а след това човек приема неизбежното – заедно с плитките си отива и огромен процент от растителността върху главата му.

„Тези прически вярно са ефектни, но ако се правят, то трябва да е за съвсем кратко време. И Галена имаше такъв период, и Лора Караджова също, но и двете ходеха на плитчици съвсем кратко – едва за няколко дни. А Михаела Филева явно не се е ограмотила достатъчно и ги държи на главата си вече месеци. Идея нямате какво я чака“, категорични са специалисти коафьори.

Тази новина се стоварила върху певицата като страшен гръм и тя едва не припаднала. В момента умирала от желание да се раздели час по-скоро с тези плитки, но едновременно с това не смеела да ги пипне, защото си внушавала, че главата й ще се оголи.

Приятелят й Павел опитвал да я окуражава и да я накара да намери смелост, за да се раздели с тях, защото времето в случая не е неин съюзник. Мишето обаче само плачела и често дори изпадала в истерия при мисълта какво си е натресла сама.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар