Красен Кралев прати цветя за Цвети Стоянова (Вижте какво каза за състоянието й)

Красен Кралев прати цветя за Цвети Стоянова (Вижте какво каза за състоянието й)
5 (100%) 1 vote

Красен Кралев се срещна с ансамбъла по художествена гимнастика и с Илияна Раева

Красен Кралев увери гимнастичките, че за съотборничката им се полагат най-добрите грижи

Красен Кралев изпрати цветя за Цвети Стоянова. Министърът на младежта и спорта се срещна с момичетата от ансамбъла по художествена гимнастика, треньорката им Ина Ананиева и шефката на Федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева.

Красен Кралев с гимнастичките

Красен Кралев с гимнастичките

Това се случи веднага след връщането им от лагера им във Варна, на който те се подготвяха за Олимпиадата в Рио през август. Министърът разговаря с момичетата за представянето им на Европейското първенство в Израел и ги поздрави с успеха.

Освен това се осведоми за начина, по който върви подготовката им и ги посъветва да бъдат единни и да не обръщат внимание на нещата, които се говорят за тях и за случилото се с Цвети Стоянова. Естествено, и самата тема за случилото се с гимнастичката не беше пропусната.

Кралев увери момичетата, че за съотборничката им се полагат специални грижи и изпрати по тях букет цветя и за нея. Както знаете, златното ни момиче се възстановява след кошмарно падане от балкона на дома си от шестия етаж. Цвети опита да се самоубие, но до ден днешен мотивите й за тежкото решение са неясни.

Близките й обвиняват Илияна Раева, че я е изхвърлила от отбора и това я е сринало.

Шефката на гимнастиката пък твърди, че самата Цвети е решила да се оттегли, предават от Vsekiden.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар