Анелия претърпя болезнена операция

Анелия претърпя болезнена операция
5 (100%) 2 votes

Наложило се да оперира левия си крак

Фолк дивата Анелия претърпя болезнена операция.

Запознати издават, че хирургическата намеса й е струвала 650 лева.
Анелия се подложила на операция за премахване на болезнено кокалче на левия й крак.
Интервенцията била извършена в частна столична клиника. Както вече споменахме, за да се избави от неприятния израстък, фолк дивата се разделила с 650 лева.

Проблемът, измъчвал Анелия се нарича халукс – хронично заболяване, при което костите на палеца се изместват встрани от оста на пръста и започват да изпъкват.

Анелия

Наложило се да оперира левия си крак

Ортопеди разкриват, че този проблем е сред най-често срещаните в тяхната област и потърпевши са предимно представителките на нежния пол.

Анелия споделя, че забелязала деформацията на левия си крак още преди четири години, но заради множеството ангажименти нямала време да обърне внимание на проблема.
Първоначално се консултирала с дерматолог, който бил на мнение, че все още е твърде рано за оперативна намеса.

Отначало проблемът на Анелия бил само естетичен, но с течение на времето започнал да й създава сериозни неудобства, тъй като й ставало все по-трудно да си намери подходящи обувки, с които да скрие дефекта. Освен това била измъчвана от силни болки в големия пръст, докато ходи.
Като основна причина, водеща до подобни изкривявания на палеца на крака специалистите посочват носенето на неудобни обувки, което обяснява защо жените са по-податливи на този проблем.

Тесните и високи обувки са основните виновници за появата на този проблем. Анелия отлагала операцията, надявайки се, че ще успее да реши проблема с употребата на медицински стелки и носенето на силиконови разширители за пръсти, но уви нещата не се получили така.

След като се убедила, че няма да може да се справи сама решила, че е крайно време да се подложи на операцията, която специалистите й препоръчват отдавна.
За щастие следоперативното й възстановяване вървяло със завидни темпове. Още на третия ден брюнетката била на крак и можела да се върне отново на работа, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар