Ани Цолова с нов екранен партньор

Ани Цолова с нов екранен партньор
5 (100%) 1 vote

Тенденцията ще продължи през целия отпускарски сезон

Водещата на сутрешния блок на Нова тв „Здравей, България” – Ани Цолова се появи с нов екранен партньор.

Тази сутрин до Ани Цолова не застана Виктор Николаев, а Любен Дилов-син.
От Нова тв побързаха да успокоят зрителите, че рокадата е само за ден. Ани Цолова обаче ще продължи да сменя екранните партньори и през следващите няколко дни.

Това се налага поради факта, че се намираме в разгара на летния сезон, а всички знаят, че в това време е и разгарът на отпускарския сезон. Докато Виктор Николаев разпуска от служебните си задължения и се зарежда с нова енергия до Ани Цолова всяка сутрин ще застават различни известни личности.
Именно те ще й помагат за предаванията.

Ани Цолова

Тенденцията ще продължи през целия отпускарски сезон

От Нова тв обявиха, че пускат нова рубрика в „Здравей, България”, която се казва Opoznai.bg. Тя ще бъде подчинена изцяло на летния сезон, ваканциите и пътуванията и ще представя красиви места в България.
От кухнята на сутрешния блок издават, че през следващите дни до Ани Цолова ще седнат Милен Цветков и Лора Крумова, които за кратко ще бъдат водещи на предаването.

По този начин колегите им ще подкрепят Ани Цолова и Виктор Николаев по време на летния им отпуск.
Очаква се в някой от следващите дни във воденето на сутрешния блок да се включат и добре познатите лица на Нова тв – Христо Калоферов и Николай Дойнов.

Екипът на сутрешния блок е отправил покани и към други известни лица, които не са от журналистическата сфера, но все още не са обявени имената им. Тепърва ще бъдат съобщени кои са известните личности, които ще подкрепят Ани Цолова и Виктор Николаев в нелеката задача да организират сутрешния блок през летния сезон.

Ако сте от зрителите, които са си помислили, че скандалът между Ани и Виктор се е разраснал до такава степен, че се е стигнало до раздяла, то със сигурност сте в грешка. Макар помежду им нерядко да прехвърчат искри и забележки, те все още са тандем, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар