Никос Вертис хлътна по Камелия (Певицата с него цяла нощ)

Гласувайте за статията

Никос Вертис луд по Камелия, певицата прекара с него цяла нощ

Никос Вертис си има нова любима звезда и това е Камелия. Музикантът, който е кумир за много от родните звезди, от известно време се превръща и в един от най-желаните ергени. Особено сред дамите на фолка. Тази, която обаче е получила правото да се забавлява заедно с него, е не друга, а Камелия. Изпълнителката от Монтана прекарала цяла нощ с музиканта, след като го омагьосала с глас и тяло.

Веднага след големия си концерт, Вертис пожелал да отдъхне в столичен клуб, принадлежащ на Арабаджиеви. По стечение на обстоятелствата, там участие имала и Камелия.

Музикантът останал толкова запленен от певицата, че прекарал цяла нощ в компанията й. Изпълнителката дори го накарала да танцува кючек под съпровода на „Виво Монтана“, които спечелиха „България търси талант“.

Фолк звездата е една от най-големите почитателки на Вертис и една от най-популярните звезди у нас. Вертис обаче не бил чувал за Камелия, до вечерта, в която се запознали …
Що се отнася до певицата, самата тя била на седмото небе от щастие, когато се запознала с Вертис. Камелия не крие, че отдавна е сред големите му фенки и се надява срещата им да не бъде единствена.

Камелия омагьосва Никос Вертис с тяло и глас. Певицата предизвика бум на участие в столичен клуб

Камелия омагьосва Никос Вертис с тяло и глас. Певицата предизвика бум на участие в столичен клуб

Мнозина вече се шегуват, че след като Никос Вертис е бил толкова очарован от звездата, нищо чудно след време да запише и дует заедно с нея. Самата звезда преди време предизвика подобна истерия като пусна мълвата, че ще записва с Енрике Иглесиас. Историята се оказа ловък рекламен ход, но даде тласък на кариерата на певицата, след напускането на „Пайнер“ и определено предизвика бум около нея. След срещата с Вертис мнозина се чудят дали няма да станат свидетели този път на истински звезден дует. Предстои тепърва да стане ясно…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар