Деси Слава се забърка в нова интрига

Деси Слава се забърка в нова интрига
5 (100%) 1 vote

Галена е готова да й извади очите

Фолк дивата Деси Слава успя да се забърка в нова интрига и докара до истерия една от колежките си.

Повече от очевидно е, че във фолк гилдията кипят горещи страсти, а Деси Слава се забърка в поредната интрига.
По време на едно от участията си певицата отправила специален поздрав за бившата си изгора Галин, който както всички знаят е с Галена.

От тази изцепка на Деси Слава, Галена направо изпаднала в истерия. В главата й дори започнали да се прокрадват мисли, че блондинката прави опити да й отмъкне мъжа от ръцете, отбелязва „България днес“.

Деси Слава

Галена е готова да й извади очите

Галена не била на себе си, след като чула, че русокосата фурия, с която са близки приятелки не само е поздравила Галин с песен, а е посветила на него една от любовните балади в репертоара си.

Целият този цирк се разиграл в известен нощен клуб в столицата, разкриват свидетели на случката. Според запознати русака фурия все още не е успяла да прежали Галин, при все че в момента има до себе си доста по-млад мъж, който е почти набор на сина й.

Деси Слава се опитала да излезе суха от водата, пояснявайки, че всъщност песента не е посветена на бившия й мъж Галин, а на екс гадже, което носи същото име. Тя посочила, че бившият й приятел е футболист на „Славия”.
Това означава, че баладата не е посветена на бизнесмена Галин, по-известен като Галин Вафлата.

Втрещени фенове обаче не осъзнали, че певицата отправя поздрав към футболиста, а решили, че баладата е посветена на мъжа на Галена.
Припомняме, че Галин вече не е футболист на Славия, а играе за престижен турски отбор.
Двамата с фолк певицата изживяха една доста бурна любовна история, но след това се разделиха.

Запознати разкриват, че Галин дълго не можел да забрави за блондинката и не пропускал нито едно от участията й, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар