Ана Баракова в любовна афера с…

Ана Баракова в любовна афера с…
4 (80%) 2 votes

Пловдивската учителка е на път да се задоми покрай новата си работа

Няма да повярвате кого успя да оплете в мрежите си бившата учителка и настоящ независим народен представител Ана Баракова.

Тя е живото доказателство за това, че може да си твърде близък с някого, който ти е политически враг.
Мълвата носи, че Ана Баракова е успяла да забърше не кой да е друг, а депутата от родния й град – Мартин Иванов, по-известен като Мартин Данона.
Звездата на пловдивчанката се роди в 43-я парламент и вероятно ще залезе в него, но очевидно тя изобщо не си губи времето.

Ана Баракова

Пловдивската учителка е на път да се задоми покрай новата си работа

Изглежда, че освен да коват закони, двамата народни представители от Пловдив намират време да бъдат и доста близки.
Депутатите останаха шокирани за връзката, която от известно време насам се е превърнала в една от най-обсъжданите клюки в кулоарите на парламента. За момента обаче нито Ана Баракова, нито Мартин Иванов признават официално за това.

По-паметливите припомнят, че именно Мартин Иванов бе сред най-яростните противници на това Ана Баракова да влезе в парламента, но изглежда с времето нещата доста са се променили.

Припомняме, че преди две години пловдивската учителка успя да се намърда в Народното събрание благодарение на преференциалния вот.
Въпреки множеството апели отправени към нея и немалкото заплахи, тя не изпусна кокала и в крайна сметка се озова в Народното събрание.

Мартин Иванов се заял с нея още от първия й ден, но тя изобщо не се стресирала. Пловдивчанката се превърна в уважавана от колегите си депутатка, при все че преди това бе абсолютен аутсайдер.
За времето, в което е в парламента бившата преподавателка промени изцяло външния си вид. Тя не само отслабна с 10 килограма, а смени и гардероба си.
Единственият, който до неотдавна се разминавал с нея, без дори да я погледне, а камо ли да я поздрави бил Мартин Иванов. Той остана единственият верен на Николай Бареков след разпадането на „България без цензура”, пише vsekiden.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар