Илиана Раева не е стъпвала при Цвети в болницата

Илиана Раева не е стъпвала при Цвети в болницата
5 (100%) 1 vote

Илиана Раева отишла само веднъж при гимнастичката

Илиана Раева тотално забрави за Цвети, почива си в Гърция

Илиана Раева не е стъпвала при Цвети в болницата. Шефката на родната гимнастика отиде при гимнастичката само веднъж, когато се разрази скандалът с опита й за самоубийство и това беше. Близките на хубавицата разкриха, че съпругата на Наско Сираков не е посещавала Цвети за втори път.

Илиана Раева не е стъпвала при Цвети Стоянова

Илиана Раева не е стъпвала при Цвети Стоянова

Те не крият, че за тях тя е виновницата за състоянието на 21-годишната състезателка. И го заявиха още в първите дни след трагедията. Тогава Раева започна да обяснява как се е грижела като майка за Цвети и няма нищо общо с решението й да напусне отбора.

За да лекува разбитите си нерви, Илиана замина на почивка в Гърция, откъдето обяви, че има нужда да се възстанови от всичко случващо се, предават от vsekiden.com.
В същото време самата Цвети се възстановява, но с изключително бавни темпове. Състезателката показала на роднините си, че разбира какво й говорят и е абсолютно адекватна.

„Цвети говори с очи. Лекарите вече не допускат хора при нея. На свиждане, и то много за кратко, влиза само батко й Найден“, каза бабата на Цвети Цеца Стоянова. С леки движения и мимики на лицето тя подсказвала, че е контактна и напълно адекватна, потвърди баба й.

Но още поне месец ще трябва да стои в болницата и не може да става и дума за изписване.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар