Албена Вулева омагьоса турчин милионер (Ще се омъжи ли за богаташа?)

Албена Вулева омагьоса турчин милионер (Ще се омъжи ли за богаташа?)
5 (100%) 2 votes

Албена Вулева е влюбена в турски богаташ, устатата блондинка вече половин година крие тайната си любов

Скандалната Албена Вулева се запознала с най-новата си тръпка на екскурзия в Истанбул. Това се случило миналото лято. И журналистката няма търпение при всяка възможност да се озове в града на Босфора.Албена

Албена е убедена вече, че съдбата й е отредила да прекара живота си с друговерец. Вече втори път се озовава на крилете на любовта с човек изповядващ исляма. Предишната й тръпка Недик Недев, с когото живя повече от десетина години също бе такъв.

Новият на Вулева е 40-годишен и се казва Ерхан. Любовта между двамата пламнала внезапно. Когато блондинката купонясвала с приятелки в Истанбул. Дамите обикаляли нощните клубове. При поредната наздравица погледът на Албена се засякъл с черните очи на мургавия Ерхан.

Минути по-късно пламнала искрата между двамата. И вече половин година журналистката е в плен на мустакатото си гадже.

Слуховете разказват, че двамата са се срещали няколко пъти. Албена дори го запознала с майка си, пише Hotarena.net.  При едно от гостуванията му в нейния дом в столицата.

Людмила Захажаева въпреки, че е с претенции харесала новия си зет. Благословила щерка си, нищо, че Ерхан не е от нашата вяра.

Скандалната Албена най-сетне откри любовта, клюкарстват нейни познати. Те смятат, че връзката й с богатия турчин е доста сериозна и клони към брак. Вулева спешно се заела да учи турски. Записала се в частна школа. Дори започнала да зяпа турски сериали. За да ускори овладяването на чуждия език. И не крие, че може да се изнесе при южните ни комшии.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар