Радина Кърджилова и Деян Донков изпаднаха в паника (Вижте каква е причината)

Гласувайте за статията

Радина Кърджилова и Деян Донков са в паника

Точно преди седмица на бял свят се появи наследникът на Радина Кърджилова и Деян Донков. Двамата актьори са изпадали в паника. Те живеят в постоянен страх от папараци. Оказа се, че не само нежната половинка на актьора е суеверна. Той самият също вярва в суеверия. Младите родители са обзети от параноя, че детето им може да стане обект на папарашко преследване. И двамата не желаят бебето да бъде снимано, за да не го застигнат тъмни сили.

Въпреки, че Деян Донков става родител за втори път, той се паникьосва също като Радина. Двамата са обект на постоянен медиен интерес заради честите им изцепки. Публична тайна е, че актьорът има увлечение към чашката. Не веднъж пиянските му запои са завършвали с побой над крехката Радина Кърджилова. Тя дори преживя един спонтанен аборт заради честите посегателства на любимия си.

Деян Радина

Радина Кърджилова и Деян Донков обзети от параноя заради папараците

Но откакто красавицата забременя отношението на Деян Донков към нея коренно се промени. По време на цялата й бременност любимият й трепереше над нея. Той се страхуваше най-много от това, че бременността на половинката му ще приключи, както приключи и първата й бременност.

Под влияние на параноята, че детето им може да лъсне в някое от жълтите издания, двойката напусна тайно родилното отделение. На централния вход в „Майчин дом“ близки и приятели на двамата актьори търпеливо изчакали изписването на наследника им. С цел да заблуди папараците Деян Донков също се появил пред централния вход. След позвъняване по телефона той отпрашил в неизвестна посока. Любимият на Радина Кърджилова я пресрещнал пред входа на спешното. Буквално за секунди двойката напуснала спешното отделение заедно с новороденото.

Запознати коментират, че откакто вози бебето в колата, актьорът е променил поведението си на пътя. С риск да си навлече гнева на останалите шофьори, той се старае да е пръв на всеки светофар, за да е сигурен, че никой няма да снима детето му.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар