Неподозирана истина за Поли Генова лъсна на показ!

Неподозирана истина за Поли Генова лъсна на показ!
4.5 (90%) 2 votes

Никой не беше очаквал това точно от Поли Генова, но ето, че тя отново ни изненада!

Поли Генова винаги се е показвала като много ексцентрична. Палавата певица обича да предизвиква брожение около себе си. Изпълнителката има доста накити в дома си, но продължава да си купува още и още, защото е луда по аксесоарите.

Тя има някои дрънкулки в дома си, които никога не е слагала, но държи да ги има в колекцията си и прави всичко възможно, за да си ги купи. Така станало и с последните й бижута. Наскоро блондинката се обзаведе с накити на стойност около хиляда и петстотин лева.

Поли Генова

Никой не предполагаше това за Поли Генова, но ето, че чаровницата пак успя да ни сюрпризира

Само колието й струва близо деветстотин лева. То е изработено от огромни кристали „Сваровски”. Към него певицата си е купила и доста масивни обеци.

Те също са от гореспоменатите кристали. Цената на тези бижута варират около шестстотин лева. С този уникален накит по врата и на ушите си Поли Генова се е явила на парти по случай Евровизия 2016.

Въпреки че изобщо няма вид на кифла, която обича да се глези, изпълнителката обича много бижутата. Тя непрекъснато обогатява колекцията си. На това, което притежава може да й завидят доста родни моделки и плейметки.

Поп дивата обича да променя и външния си вид и да експериментира. Наскоро тя смени и цвета на прическата си. Поли Генова си направи модерния напоследък виолетов оттенък на кичурите. В основата на косата й те са по-наситени, а към краищата доста из светлени.

Миналото лято бяха модерни бонбонените оттенъци на косите. Поли Генова не пропусна да си направи модните кичури и отново бе в тон с модата за косата си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар